Vriendelijke mensen die je helpen
De vriendelijkheid waarmee je begroet wordt bij binnenkomst doet je goed er wordt goed naar je geluisterd en kleine problemen worden ter plaatse opgelost. Zelf heb ik de ervaring van een optometrisch onderzoek wat heel deskundig en uiterst vriendelijk is verlopen. IK ben een heel tevreden klant en kan hem zeker aan bevelen.
Ik ben voor mijn lenzen ooit bij Petra begonnen omdat ik haar persoonlijk al kende. Nadat ze bij van Nes ging werken ben ik met haar mee gegaan om mijn ervaring te behouden.
Na mijn appje over controle lenzen kon ik zeer snel terecht in ziekenhuis Zoetermeer. Controle is goed en lenzen lagen klaar.
Wordt fijn geholpen, prima service. Begrijpen wat je bedoelt.
Qua oogmeting heb ik geen moment twijfel aan de kunde van de medewerkers van van Nes. Deze zijn goed opgeleid en zeer kundig. Ik vind zelf de keuze van een nieuw montuur erg lastig. Blij was ik met hun goede advies, en hun geduld, bij het maken van de juiste keuze!
Kundige mensen die mij goed hebben geholpen bij een niet alledaags probleem.
Al jaren een zeer tevreden klant voor contactlenzen. Heel kundig en vriendelijk. Ik kan het van harte aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden over de expertise en service van Van Nes optiek.
Bij van Nes word je prima geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies.
Aardige mensen, echte kennis
Daar ik in het verleden altijd bij Annette kocht bij haar vorige baan en haar uit het oog had verloren, was ik dolblij dat een opticien in Zevenkamp mij bij een oogkeuring vertelde waar Annette nu werkte.
Snelle afhandeling. Zicht resultaten nog matig. Hoop dat het beter wordt anders terug voor advies
Super deskundige medewerkers die mijn dochter ontzettend goed hebben geholpen..
Ik ben erg goed geholpen bij van Nes optiek door Guido van Nes. Vanaf het moment dat ik binnen kwam totdat ik weer naar huis ging had ik het gevoel dat ik goed geholpen werd. Ik heb een aandoening aan mijn ogen (Keratoconus) waardoor ik niet goed kan zien. Een bril en normale lenzen werken hier ook niet voor en in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik zeer waarschijnlijk geopereerd moest worden. Dit bleek na mijn bezoek bij van Nes optiek echter niet het geval. Na ruim anderhalf jaar langs oogartsen en vooral ongekend lang wachten door slechte communicatie van de artsen werden al mijn klachten in een uurtje verholpen bij van Nes optiek omdat ik daar speciale harde lenzen mee heb gekregen die mijn zichtproblemen hebben verholpen.
Prettige sfeer in de winkel
Fijn geholpen, leuke brillen, goeie service, blij mee!
De klantvriendelijkheid en service zijn dik voor elkaar, misschien heb ik mijn twijfels over de oogmeting omdat ik met mijn rechteroog toch wat slechter zie door beide van mijn nieuwe brillen. Ik heb er geen verstand van maar ik ben benieuwd of de metingen nog secuurder kunnen worden uitgevoerd.
Het is zeer prettig om voor controle bij hem te komen. Is zeer vriendelijk en aardig.
Wonderen bestaan nog. Visus van 0.4 naar 1.0 Dankzij het deskundig oog van de heer Van Nes en de vervolgens aangemeten skleralenzen (hoornvliesafwijking). Prettige benadering door iedereen
Fijne ervaring bij van Nes, heel vriendelijk en kundig personeel en een prettige sfeer in de winkel
En super leuk dat jullie een contract hebben met het Zilveren Kruis, dat scheelde ons 90% van de prijs!
De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gereageerd op de mails.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel