Ze halen de onderste uit de kan om je te helpen :)
De dames waren erg vakkundig, eerlijk en zeer vriendelijk
Al jaren trouwe klant. Professioneel en kundig personeel. Vertrouwde Service en advies
Voldoende uitleg.
#
Een week later ben ik teruggeweest Omdat mn bril nog niet lekker zat En ben ik geholpen door een blonde vrouw met een bril, onaardig , chagrijnig, ik vertelde dat ik de bril een week heb maar nog niet lekker zat . Ze pakte 'm aan niet eens zeggen mooie bril , staat je goed . Ze heb m goed gezet en teruggeven. Ik kom al jaren bij van Nes en Guido en medewerkers allemaal aardig Maar deze vrouw is niet sociaal
2e keer dat we hier een bril aanschaffen voor mijn dochter. - De service is goed - Vriendelijk personeel - Personeel denkt en kijkt met je mee. En wat voor mijn dochter erg belangrijk is, is dat ze haar tijd mag en kan nemen om een juiste keuze te maken, je wordt niet opgejaagd.
Ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en ook veel tijd genomen om een precieze meting uit te voeren. Ook de afspraak na een week om met de nieuwe contactlenzen nog eens nameting te doen valt in goede aarde.
Prachtige winkel met ruime keuze aan brillen. Goede service en er wordt meegedacht. Geen gedoe met omruilen bril met lichte schade. Top!
Professioneel en prettig geholpen. Goede sfeer in de winkel, mooie producten . Net als eerder weer erg tevreden!
Vriendelijk en deskundig personeel die alle tijd voor mij nam met als eindresultaat een perfect zicht.
Ook deze keer weer goed geholpen en eerlijk en goed advies gekregen
Altijd gaat alles goed. De bestelling ligt netjes klaar
Fijn. Klantvriendelijk en kundig
Hele fijne opticien, mensen altijd vriendelijk
Zorgvuldige controle maar miste de laatste keer de oogbol druk meting.
Van Nes is een bijzonder professionele en vriendelijke opticien.
Mijn dochter heeft het contact fijn ervaren en als moeder zag ik dat ook terug. Oprechte aandacht gekregen en er werd meegekeken naar wat passend was voor mijn dochter. Bedankt!
Het is altijd fijn bij van Nes. Heel erg behulpzaam, elk moment van de dag
Heel plezierige ervaring gehad bij van Nes optiek. Ik heb in 1 oog nog maar 20% zicht en met een sclera lens is dit nu 45%. Ik kreef een uitgebreide oogmeting en uitleg en ze namen ruim de tijd om mij te leren de lens in te doen. Niks anders dan lof over van Nes optiek
Snelle, service gerichte en klantvriendelijke behandeling in een zaak met een prettige en warme uitstraling.
Goed en professioneel geholpen. Kundige medewerkers en alles netjes en op tijd volgens afspraak. Voldoende keuze, kortom een aanrader!!
Uitstekend personeel met kennis van zaken, ze voelt mij als klant aan en weet precies wat bij me past.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel