Wordt al jaren behandeld door Van Nes optiek...eerst door de vadere en nu alweer enkele jaren door de zoon. Omdat ik last heb van te droge ogen moet ik gedurende de nacht een bandage lens dragen. Ik word altijd uitstekend geholpen dus ik ben zéér tevreden met hen!!!
Deskundig geadviseerd
Ik bel op en op mijn vraag word altijd een duidelijk antwoord geven. Verder word alles goed geregeld en gaat er iets mis laten ze je het gelijk weten en word er gekeken of het op een andere manier kan worden opgelost.
Word altijd prettig geholpen en kom speciaal voor de Theo brillen. Heb ook veel mensen naar jullie doorverwezen, omdat zij mijn bril zo mooi vonden.
Altijd goede hulp bij het zoeken naar monturen die goed bij me passen. Goede meetapparatuur om te kijken of je nog steeds dezelfde sterkte nodig hebt. Goede begeleiding van Guido en daarnaast is het altijd gezellig en goede koffie!
Ik ben al vanaf 2011 klant bij Van Nes. Met mijn laatste bril had ik best lang gedaan en ik was al heel lang niet meer in de winkel geweest. Toen het tijd werd voor een nieuwe bril heb ik niet getwijfeld en meteen een afspraak gepland bij Van Nes. Tijdens mijn bezoek merkte ik dat de service en vriendelijkheid nog steeds op een hoog niveau staan. Ik werd goed geholpen en ging met een goed gevoel weer naar huis. De nieuwe bril was binnen een week klaar en bevalt erg goed. Nog steeds een fijne zaak om naar toe te gaan dus.
Ben erg goed geholpen en de kundigheid van de medewerkers is er goed
Ik ken de optiek door advies van vorige optiek in Den Haag na mijn verhuizing naar Zoetermeer.
Fijn en gied geholpen. Zoals ik ook gewend waa bij mijn dochter
Eerste keer lenzen echt drama om in te krijgen maar zij hebben zoveel geduld en expertise. Uiteindelijk wel gelukt en ben er nu zo blij mee.
Wat een fijne ervaring hebben wij onlangs gehad. Voor t eerst hier voor een bril voor onze zoon. Personeel neemt de tijd voor je, denken met je mee en zorgen ervoor dat je je op het gemak voelt. Met een grote glimlach de deur uit. Super blij met de nieuwe bril
Goede hulp bij montuur uitzoeken en goede uitleg bij de oogmeting
Klantvriendelijk, proactief en betrouwbaar
Prima service, veel vakkennis.
Prachtige zaak met mooie merken. Moderne apparatuur die door vakkundig personeel worden toegepast. Voor het eerst bij Van Nes geweest na een lange tijd van problemen met mijn ogen. Na overleg en meting was het probleem snel achterhaald. Een nieuwe montuur met glazen ( natuurlijk) uitgezocht en besteld. Inmiddels in het bezit en blij met het resultaat, alles weer goed scherp op alle niveaus. Een aanrader.
Goede aandacht en advies
Jaarlijks oogonderzoek wordt zoals altijd zorgvuldig gedaan.
Op basis van onze ervaringen zijn wij van mening dat deskundigheid en vriendelijke service hoog in het vaandel staan. Afspraken worden ook nagekomen. Dus zeker een aanrader.
Keurig geholpen goed advies mooie bril en snel!
Ontspannen Lekkere koffie Keuze stress weggenomen Mooie bril
fijn geholpen en ze nemen de tijd en de prijs is ook goed te doen
Meedenken, maar zeker niet opdringen. Goed luisteren naar de wens van de klant! Fantastisch, een opticien om weer naar terug te komen.
Heb net voor 2 brillen glazen ontvangen. €1600. Echter ben ik niet tevreden met mijn leesgedeelte. Kijk het nog 1 weekje aan en zal dan advies vragen.
Wat toegezegd wordt, wordt nagekomen. Altijd op tijd. Werkelijk een topzaak.
Al jaren naar volle tevredenheid klant bij meneer van Nes en net als vroeger bij zijn vader.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel