Kom al bij de derde generatie in deze zaak met grote tevredenheid.
Vriendelijke en deskundigheid
Ben al jaren klant, en de kwaliteit is altijd beter geweest dan die van een paar bekende namen uit reclames..ik heb geen reden meer gehad om een ander te kiezen.
al jaren ga ik voor een nieuwe bril naar Van Roosmalen Optiek vanwege de goede service en de moderne meetapparatuur
Goede service, zorgvuldig, goede suggesties voor brilkeuze
Ik ben zeer goed en professioneel geholpen bij Van Roosmalen optiek. Daarnaast vind ik het erg fijn dat ze een goede service bieden.
In kan geen kritiek ergens op verzinnen.
Uitgebreid tijd nemen voor oogmeting en uitzoeken bril. Net dat extra doen voor de klant.
men neemt de tijd en goed advies
Originele beoordeling
men neemt de tijd en goed advies
Na 35 jaar overgestapt van De Groot optiek naar Van Roosmalen maar prima ontvangen.
Goede begeleiding en kennis van zaken
Je wordt altijd zeer vriendelijke ontvangen, de service en hulp is perfect.
In een fraaie zaak met de allermodernste apparatuur word je als vanouds door de nieuwe generatie Van Roosmalen voortreffelijk geholpen
Afspraak maken gaat heel soepel. Door corona is winkelbezoek anders (niet zo prettig als voor corona). Deskundig personeel. Uitgebreid wordt verteld wat de resultaten van de oogmeting inhouden. Altijd goede service.
Fijne mensen goed advies en net even een andere blik op de zaak, verfrissend montuur advies... Gedegen oogmeting en goed luisteren naar behoeftes. Mooie kwaliteit merken, mag nog hoogstaander en onderscheidend van de mainstream.
Op een prettige eerlijke wijze geholpen
zie boven
Zowel een dagelijkse bril als een sport/zonnebril gekocht. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor advies en uitleg. De metingen worden gedaan mbv de modernste apparaten. Benadering is zowel vakkundig als ook persoonlijk. Prijzen zijn hoger, maar het gehoopte verschil met de standaard winkelketens wordt volledig waargemaakt.
al samen met mijn vrouw al minimaal 45 jaar klant.
Zonder bezwaren werd meegedacht en gehandeld.
Echt fijn geholpen door mensen die verstand van zaken hebben.
geen problemen
Deskundig en punctueel geholpen.
Vriesestraat 96
3311NR Dordrecht
Al sinds 1953 zitten wij in de mooie Vriesestraat in Dordrecht Centrum, maar pas sinds 2018 onder de eigen familienaam Van Roosmalen. Jarenlang prijkte de naam Van der Ham op de gevel. Toen Boy van Roosmalen samen met zijn zoon Ton het bedrijf in 1978 overnam, dachten zij er niet over om de naam te veranderen vanwege de goede reputatie die de winkel had. In 2018 werd Jasper (3e generatie) mede eigenaar en besloten zij samen de naam te veranderen naar de eigen familienaam Van Roosmalen Optiek, tenslotte is het gezicht van de winkel altijd een Van Roosmalen geweest. Het onderstreept meteen een van de unieke sterke punten van het familiebedrijf! Dat onze brillenwinkel ruim 70 jaar bestaat komt mede doordat wij niet zomaar een brillenwinkel zijn, maar echte specialisten met ouderwetse vakkennis. Ogen, brillen en contactlenzen, daar weten wij alles van!