Je wordt dus goed geholpen en je kunt als er iets mis is altijd terug komen. Na een ongeval, waarbij mijn bril totaal misvormd was, herstellen ze deze gratis, omdat je klant bij hun bent. Dan is het niet zo’n moeilijke keus om de volgende bril ook bij hen te kopen. Je ogen/zicht worden goed onderzocht. Je krijgt goed advies en je mag gerust een paar monturen mee naar huis nemen om te overleggen met je familie en vrienden. Fijn en kundig personeel!
Ze nemen alle tijd voor je, tevens een gezellig praatje met een over heerlijk bakje koffie of thee.
I
Diverse brillen bij dit bedrijf gekocht , steeds tot volle tevredenheid.
Snelle levering, perfect geleverd.
De top is de snelle levering. Dank!
Uitstekend!
al jaren lang goede ervaring met de fam. werkman
ik werd keurig en vriendelijk geholpen
Heel graag wilde ik een Serengeti zonnebril. Heb 5 jaar zo fijne zonnebril gedragen. Helaas verloren. In Voorburg was het moeilijk om aan dit merk te komen. Fijn dat de firma Werkman deze bril kon leveren. De levering was prima met zorg oa een flesje met schoonmaakmiddel. Ben blij met de bril en de snelle zorgvuldige manier van leveren.
Website zou meer en duidelijke informatie kunnen geven over het product, in mijn geval de lenzen. Daarvoor moest ik naar de site van de producent. Het bestelproces lipe probleemloos en de bestelling was de volgende dag binnen. Het verzending was erg goed verpakt! Geen enkele zorg over beschading tijdens de verzending.
Duidelijke presentatie, Snel afgehandeld Verzorgd mogen ontvangen track and Tracé ontbrak puntje voor verbetering
Beste Edward, We versturen vanuit elke bestelling altijd een track and trace code maar soms komt deze mail in de spambox terecht. Wellicht dat dit bij u ook is gebeurd? Heel veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Werkman Brillen
Online besteld en geleverd binnen 2 werkdagen.
Precies de bril die ik zocht
Zeer klant vriendelijk eerlijk en de tijd voor de klant Goede service. En het geeft je het gevoel dat je nooit te veel of te vaak komt Je bent altijd welkom Top 👍👍
Gewoon bestellen,betalen en 2 dagen later binnen
Duidelijke online store, scherpe prijs en snelle levering. Top !
Producten helder omschreven, makkelijk te vinden en makkelijk bestelproces. Vlotte verzending en goede communicatie.
Besteld en de volgende dag geleverd.
Snel goed en prettig
mooie bril precies wat ik wil. goede service
De bril lijkt al eens passend gemaakt te zijn voor “een ander gezicht”...
Het klopt inderdaad dat de bril ‘passend’ is gemaakt. Vanaf de fabriek wordt namelijk een kromming in de veren gemaakt zodat de bril tijdens het passen bij de gemiddelde persoon goed zit. Hierdoor kan het lijken dat de bril bij een persoon pas is gemaakt maar dit is niet het geval. Het mogelijk zijn dat de bril U te strak of te los zit en dat deze nog bijgesteld moet worden achter het oor. Met vriendelijke groet, Werkman Brillen
Groot assortiment en snelle levering.
De Kolk 17
9231CT Surhuisterveen
Werkman Brillen & Contactlenzen is een zelfstandig opererende opticien, gevestigd in het centrum van Surhuisterveen. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende dienstverlening, persoonlijke begeleiding en een bijzonder uitgebreid assortiment van monturen, glazen en zonnebrillen.