Ik voelde mij bij jullie zeer op mn gemak en serieus genomen. Prettig geholpen onder het genot van een bakje koffie.
geen
Van heel vroeger al
Geen, ga zo door!
Ik zou geen verbetering of tips weten.
Zeer tevreden met de aankoop van mijn serengeti zonnebril via werkman goede online afwikkeling netjes op de hoogte gehouden over de status van de zending Netjes optijd bezorgd zeker een aanrader
Gewoon een online aankoop. Service zoals beloofd op de site. Kwaliteit bril zoals verwacht.
Buitenzijde van het pand kan wel opknapbeurt gebruiken.
Ik ben positief over de goede oogmeting die is gedaan en daarna het zoeken naar een goede bril. Prima service en vriendelijke werknemers.
Waren zo netjes om fotos te sturen om het kleur glas wat beter te beoordelen, had het na aankoop de volgende dag(zaterdag) in huis!
Klantvriendelijk en deskundig
m.i. zijn de kosten bij Werkman Brillen erg hoog. Mij is niet duidelijk geworden waarom dat zo is in vgl. met bijv. Specsavers e.a.
Ben super tevreden met mijn bril, er ging een wereld voor mij open.
Snelle levering van de bril
Service is perfect, snel vakkundig geholpen en zeer tevreden
gezellig, geen gehaast, veel keuze, goede begeleiding
Vriendelijk, behulpzaam, geduldig
Goed gevoel over deze winkel en blij met mijn bril
De Kolk 17
9231CT Surhuisterveen
Werkman Brillen & Contactlenzen is een zelfstandig opererende opticien, gevestigd in het centrum van Surhuisterveen. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende dienstverlening, persoonlijke begeleiding en een bijzonder uitgebreid assortiment van monturen, glazen en zonnebrillen.