Geen
Zou ik niet weten, prima zo !
De rapport cijfers spreken voor zich
Nvt
oogmeting zou nog iets vriendelijker/ enthousiaster mogen
Geen
Ik ben leuk geholpen met het uitzoeken van mijn bril en goed voor gelicht
Als er tijdens een oogmeting een stress moment ontstaat bij de klant zou het wel fijn zijn dat degene die de oogmeting doet zich kan inleven in de klant en de klant probeert gerust te stellen. De klant wordt er niet rustiger van als zij zich niet serieus genomen voelt.
Prijs misschien?
Geachte klant, Wij begrijpen dat U teleurgesteld bent omdat we de gewenste Serengeti niet konden leveren. Zoals gecommuniceerd gaf de importeur in eerste instantie aan dat zij de bril konden leveren maar helaas heeft de fabriek ons een week later geïnformeerd dat dit echter niet mogelijk was. Wij vinden dit natuurlijk zeer spijtig en hebben U ook een alternatief aangeboden. We vinden het dan ook jammer dat ondanks onze inspanningen en de naar onze mening (correcte) communicatie u ons heeft beoordeeld met een onvoldoende. Hopende u in de toekomst weer als een tevreden klant te mogen verwelkomen. Werkman Brillen & contactlenzen
geen, de inzet zo hoog houden
De kwaliteit van de brillen en van de glazen is prima. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Als er wat is met je bril, b.v. scheef of pijn op de neus wordt de klacht serieus genomen en indien mogelijk direct verholpen. Ik heb drie generaties Werkman meegemaakt en altijd tot volle tevredenheid.
geen
prettig geholpen. Goed advies.
Het zou fijn zijn als je binnen komt lopen dat er dan Goedemogen/goedemiddag gezegt word ipv hallo. Vind dit persoonlijk niet zo netjes.
Zeer professioneel en vriendelijk
Altijd klant vriendelijk, en een goeie service
Prima bedrijf met vakkundig personeel
Ik ben zeer tevreden op de geboden hulp, ook met helpen uitzoeken van een nieuw montuur
bij het stellen van de bril krijg je zelf amper de gelegenheid om te kijken of bril goed zit of niet.
De Kolk 17
9231CT Surhuisterveen
Werkman Brillen & Contactlenzen is een zelfstandig opererende opticien, gevestigd in het centrum van Surhuisterveen. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende dienstverlening, persoonlijke begeleiding en een bijzonder uitgebreid assortiment van monturen, glazen en zonnebrillen.