Ik vond bij Werkman Brillen nog een oud model dat bijna nergens meer te verkrijgen was. Dit was op twee dagen naar België geleverd inclusief etui en doek van Serengeti. Dit alles aan een goede prijs. De bril zit fantastisch. Erg tevreden klant.
uitstekende prijs en netjes thuis gestuurd gekregen
Na mijn oogoperatie kan ik terug ver zien met mijn ogen en dus terug een zonnebril gebruiken bij het autorijden. Ik bestelde hier een serengetti en de bestelling en levering verliep perfect. U had een mooie keuze en zeer interessante prijzen. Ik stelde jullie website al voor aan vrienden van ons.
Met de verschillende toepassingen op de “brillenglazen” is zonnebril deze bril bij uitstek geschikt voor mij. Vooral bij gebruik in de auto in alle omstandigheden bij zonneschijn. Mooi product en zeer tevreden.
Mooie bril , prima pasvorm en goede kleur glazen . Ben er zeer tevreden mee.
Ik heb wat onderdelen voor mijn zonnebril gekocht en deze zijn snel geleverd.
nvt
Duidelijke foto’s en omschrijving op de website, waar tevens de service, garantie en eventuele benodigde afterservice benoemd staat. Correcte afhandeling in een gedegen verpakking. Zondag besteld en dinsdagochtend binnen, tevreden klant :)
telefonisch goed geholpen
levering volgens afspraak
Ruime keuze en erg snel thuis ontvangen.
Snelle en correcte e-mail communicatie, glazen werden besteld zonder aanbetaling en daarna snelle levering! Top service!
snelle probleemloze levering.
Zie hierboven
Keurig verpakt, snel geleverd, nette aankoop en afhandeling.
Ik bestelde een ‘harde’ Serengeti-brillenkoker. De bestelling is vlot te plaatsen op de site. De communicatie over bestelling en levering is snel en helder. Het product werd binnen 2 dagen geleverd. Top.
Prettig en deskundig telefonisch contact over de vervanging van een gebroken brillenglas van mijn Serengeti zonnebril. Ik heb mijn zonnebril naar Werkman opgestuurd en een per ommegaande kreeg ik mijn bril met nieuwe glazen in een nieuwe Serengeti koker terug gestuurd. Super tevreden!
Goede prijs en kwaliteit, snelle levering. Met als extra service een flesje brillen reiniging meegeleverd.
...
Goede ervaring met werkman brillen
Woensdag online besteld, vrijdag al geleverd in Duitsland.
Snel geleverd. Goede service
Tweede bril gekocht. Erg blij met de kwaliteit. Prijs is oké. Nette bezorging. Goede uitleg op de site.
Ruim assortiment, snelle levering, correcte prijzen en snelle terugbetaling na een retour.
Briletuis aangekocht van het merk Serengeti. Prima materiaal en prima levering.
De Kolk 17
9231CT Surhuisterveen
Werkman Brillen & Contactlenzen is een zelfstandig opererende opticien, gevestigd in het centrum van Surhuisterveen. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende dienstverlening, persoonlijke begeleiding en een bijzonder uitgebreid assortiment van monturen, glazen en zonnebrillen.