Deskundig, vriendelijk, gewoon super👍🏻
Ik heb zowel een zeer goed gevoel bij jullie kunde, jullie manier van uitleggen, maar bovenal jullie dienstverlening. Die keren dat ik een kapotte lens had en deze gewoon vervangen kon worden of dat jullie ze goed reinigen vind ik allemaal heel prettig. Om die reden kom ik graag vanuit Utrecht naar jullie.
T.v.t.
Goede service en advies.
Ik kom al vanaf het begin bij Wilfred de Jong Oogzorg wordt altijd super geholpen en is erg professioneel! En erg vriendelijk Zou geen ander willen!
zie boven
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mooie cijfers! U geeft aan een onvoldoend voor het assortiment. Bedoelt u daarmee het assortiment van Proteye of ons assortiment? Met vriendelijke groet, Wilfred de Jong
Plezierig contact. Bril zit goed, staat goed en ik kan er ook prima door zien.
Geen
Ik ben zeer goed geholpen er wordt erg goed geluisterd naar je klachten en voor een passende oplossing gezocht. Zeer tevreden.
Goede oplossingen mocht er een probleem zijn. Altijd goede hulp.
nieuw mailadres : [email protected]
Nieuwe medewerkers vragen nog wie ik ben. Kan ook niet anders maar juist het herkennen van klanten en de vertrouwdheid maakt dat ik niet naar een ander ga.
Eigenlijk geen
Juistheid/opvolging agenda
communicatie
nvt
Voor het eerst een bril en dan zo prettig geholpen worden, een dikke 10
Geheel positief over de winkel. Kom er al vanaf me kinderjaren.
Chopinplein 18
4102 CV Culemborg