geen
wat een service! na de start met nachtlenzen bleek dit toch niet een succes (met zelfs een lichte beschadiging aan t hoornvlies), met heel veel moeite, belletjes en afspraken extra controle's vanuit Wolderingh kijkt onze zoon uiteindelijk met een prachtige bril en zonder klachten weer blij naar alles!
Geen
Al vele jaren klant met positieve ervaring, ook wat service betreft m.b.t. reparaties.
Geen
Dacht dat ik nooit meer lenzen kon dragen. Ben bij verschillende opticiens geweest en lenzen geprobeerd, maar geen verbetering. Totdat ik bij Woldringh terecht kwam. Leuke, enthousiaste en kundige adviseurs.
Iets duidelijker en leidender advies geven bij het uitzoeken van een bril’ bv “ dit staat wel, dit staat niet, tevklein voor uw hoofd....” Direct een vergrootspiegel erbij pakken
Zeer bekwaak geholpen door mw woldringh. Voelde goed aan naar wat soort bril ik op zoek was.
Enquete na aflevering bril sturen want ik heb mijn bril nu nog niet.
vriendelijk, gezellig, gemoedelijk en professioneel
nvt
Geen.
Misschien is het een idee om een herrinneringsmail te sturen voor het ophalen van lenzen na een aantal weken.
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Hier doen we het voor natuurlijk! Toeval wil dat wij de afgelopen weken bezig zijn geweest onze oproepen te verbeteren. Vier weken voordat u uw lenzen moet vervangen sturen wij een e-mail of brief, met automatisch een herinnering per SMS of post een week na de vervangingsdatum. We kijken nog hoe we dit kunnen optimaliseren zonder onze klanten onnodig te spammen. Suggesties zijn natuurlijk van harte welkom. Met vriendelijke groet, Willem Woldringh
Geen. Waar jullie weinig aan kunnen doen is dat je via de zorgverzekering bij grotere merken opticiens meer vergoed kan krijgen soms. Dat is jammer omdat jullie qua dienstverlening super zijn.
Ik hou van bijzondere/spannende brillen. De keus daarin zou wat mij betreft groter mogen zijn.
Dure brillen, goedkoper assortiment aanschaffen. Meer keus, assortiment uitbreiden(bedum)
Geen probleem als ik eerder dan 3 maand nieuwe lenzen wil hebben i.v.m vakantie. Als ik een lens stuk heb krijg ik een nieuwe mee zonder veel gedoe. Erg goeie service en klantvriendelijk. Vrolijk en deskundig personeel. Kan vaak een grapje vanaf waardoor het niet al te formeel is. Een voorbeeld voor vele winkels in deze branche.