Misschien in de toekomst een wat grotere pand. Deze winkel is wat smal en opgepropt
mag we iets goedkoper
heel prettige en deskundige behandeling, zonder overbodige poespas
Geen, Ga vooral zo door zoals jullie nu werken!
Er wordt altijd met je meegedacht
n.v.t.
niet dat ik weet
Zou het niet weten
snel en vakkundig, altijd tijd voor informatie goede service en de koffie is ook goed.
Ik kom al heel lang bij W aan de Hereweg ,gewoon omdat het in de buurt is, Het assortiment was beperkt omdat ik niet duur wilde
Erg hoge prijzen en een beetje kleine winkel.
voor mij geen
Vriendelijke en vlotte medewerkers.
nvt
Ik kom al ca. 25 jaar bij Woldringh en ben een tevreden klant!
n.v.t.
Toen mijn bril kapot ging door een val. Kon helaas een onderdeel niet besteld worden. Woldringh kwam met een hele mooie oplossing. Echt TOP!!.
Zou het niet weten
Geen