Goed geholpen, prima service en goede bril met opmeting
Misschien meerdere merken brilmonturen aanbieden .
Hartelijk dank voor uw beoordeling. U geeft als suggestie om meer merken brilmonturen te gaan voeren. Wij doen ons best om onze collectie goed mogelijk op te bouwen, kunt u aangeven welke merken u in onze collectie mist? Met vriendelijke groet, Willem Woldringh ( directeur)
Zeer klantvriendelijk en vrolijke medewerkers!! Ik kom er graag terug....
Men nam ruim de tijd om alles te meten en door te spreken. Erg vriendelijk en levering al binnen een week.
Geachte heet Sommer, Vandaag ben ik terugkomen van vakantie en kreeg bericht over de door u ingevulde beoordeling op Klantenvertellen.nl. U geeft aan dat de informatieverstrekking, communicatie en professionaliteit van de medewerkers niet optimaal zijn. Zou u mij kunnen aangeven wat wij kunnen doen om dit te verbeteren? Dit kan per mail, maar als u wilt kan ik u hier ook over bellen als u dat makkelijker vindt. Met vriendelijke groet, Ir. Willem Woldringh Directeur Woldringh Optiek BV
Een prettige sfeer, aardige en proffesionele medewerkers!
Ik heb Woldringh Optiek geen 10 gegeven omdat ik er achteraan moest bellen. Nu ben ik wel een ongeduldige typetje. Uiteindelijk bleek bij mijn laatste telefoontje dat de bril al wel in de zaak klaarlag. Het kan natuurlijk ook zijn dat zij de geleverde bestelling nog moesten controleren voordat zij de klant bellen. Desalniettemin geef ik Woldringh een 9,5!
Geen. Ga zo door. Ik beveel iedereen jullie winkel aan.
Vriendelijk, behulpzaam, meedenken, vooruitdenken, geruststellend.
- Wellicht iets meer duidelijkheid over aanschaf/werkwijze/prijzen t.a.v lenzen/metingen etc. - Verschillende medewerkers hebben mij geholpen. Waarbij voor mij de ene medewerker plezierig was, doordat deze mij meer betrok in het geheel. Meer informatie gaf over ogen/lenzen en ik hierdoor het idee had mee te kunnen denken in de mogelijkheden/keuzes. Uiteraard kan dit juist voor anderen teveel informatie zijn en vinden deze het prettig om gewoon advies te krijgen.
meer ruimte voor controles en inzetten lenzen
Ewout is de man die ons bij jullie heeft gebracht
Nvt
Ik ben al jarenlang vast klant. De kwaliteit van de dienstverlening en de kennis van zaken blijft op een onveranderd hoog peil.
Al 16 jaar zeer tevreden klant
Bij reperaties aan mijn bril, word er goed meegedacht over een snelle oplossing. Aangezien ik maar 1 bril heb, en behoorlijk bijzient, is dit van groot belang voor mij. Zowel in Bedum, als in Groningen is de service groot. In de winkels heerst een goede, gezellige sfeer. Grote waardering voor het personeel.Helemaal top. Vandaar mijn hoge cijfers.
Zeer klantvriendelijk