Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, klantgerichte aanpak.
Heel goed. Coronaproof, duidelijke uitleg over keuze glazen
Een goede oogmeting en snelle levering van de bril.
Zie boven.
Er werd echt de tijd genomen voor mij en alles werd helder uitgelegd. Ook het contact na de aankoop over of het allemaal goed is nu is erg prettig.
ik ben na bijna een jaar en rond de 400 euro verder maar gestopt met deze zaak, want ik trok het niet meer. het lenzen aanmeten heeft meerdere maanden geduurd, waarbij ik dus ook steeds perioden met bril op moest lopen voor "een goede meting" en ik meerdere soorten lenzen heb moeten aanschaffen. uiteindelijk nog geen goede lenzen voor mij gekregen. na 2 bezoeken aan eyewish was het wel klaar en zie ik inmiddels weer scherp.
Professioneel
Hartelijk dank voor deze uitstekende beoordeling :) Groet Willem Woldringh
Van de 1e kennismaking met jullie zaak tot en met de af te halen bril was aangenaam o.a vanwege tijd, geduld, persoonlijk en vakkundig advies van ieder.
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Maar het houdt hierbij natuurlijk niet op, u blijft van harte welkom voor vragen, maar ook voor bijvoorbeeld een grondige reiniging van uw bril. En mocht de bril naar verloop van tijd iets minder lekker goed zitten, loop gerust naar binnen en we passen hem graag opnieuw voor u af. Willem Woldringh
Goed geholpen met een oogmeting met duidelijke uitleg! Mooie samengestelde collectie brillen. Uiteraard tijdens Corona netjes en op afstand geholpen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij streven er inderdaad naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de kijkoplossingen die er zijn en doen ons best om de leukste brillen in onze winkels op te hangen. In de Corona tijd houden we extra afstand en helpen we de mensen graag zoveel mogelijk op afspraak zodat het niet te druk wordt op één moment. Maar mocht u even langs willen komen om de bril te laten stellen kunnen we u meestal ook zonder afspraak helpen. Groet Willem Woldringh
Mijn eerste "echte" bril; alles was/is nieuw voor mij en ben tevreden over deze 'totaalervaring'.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij gaan ons best doen dat uw totaalervaring de komende jaren goed blijft. Willem Woldringh
Al zo'n 45 jaar ben ik klant bij Woldringh Optiek BV. Ik kan me niet één keer herinneren dat er iets is misgelopen. Altijd een uitgebreide contactlenzen controle, nog nooit problemen met de lenzen gehad en nu een prima nieuwe bril voor erbij gekocht. Een zeer persoonlijke en prettige benadering en een snelle en goede service! Fijne winkel!
Hartelijk dank voor deze prettige en goede beoordeling. Als echt Groningens familiebedrijf zijn wij er trots op dat wij u al 45 jaar als tevreden klant mogen hebben. Groet Willem Woldringh
Zie boven
goed geholpen bij het uitzoeken van een bril
Ben op een rustige, professionele en respectvolle manier geholpen bij het bepalen van mijn gezichtssterkte en het aanschaffen van de glazen en het montuur. Bij aflevering was de bril direct goed. Ben ook van het gedoe af dat de vorige bril niet voldeed bij het werken achter een computermonitor. Moet nog wel wennen aan het kleine blikveld dat scherp is bij computerwerk maar dat gaat verrassend snel. Kortom: bedank! Blij met mijn nieuwe bril
Prima. Veel tijd voor de afspraak
Tevreden!
Goed en vakkundig geholpen. Ben heel blij met mijn nieuwe bril en zicht.
Goed.
Prima, zorgvuldige service bij oogmeting en uitzoeken van een mooie nieuwe bril. Goede, veilige corona maatregelen. Mooie zaak. Personeel voelde mij goed aan bij keuze van nieuw montuur.
Ik ben al jaren “klant” bij het bedrijf omdat ik bijna 50 haar lenzendraagster ben. Nu wil ik langzaamaan overstappen naar de bril. Daarbij ben ik uiterst deskundig begeleid. Men neemt de tijd en adviseert rekening houdend met mij wensen.
Goed en prettig geholpen en kwalitatief goed resultaat
fijne winkel prettige benadering
Alles was goed geregeld ik kreeg telkens een mail als ik een afspraak had.
Ben vriendelijk deskundig behandeld. Een omissie inzake 2e reservebril werd zeer naar tevredenheid opgelost. Top!
Een goede ervaring gehad bij Woldringh Optiek. We hebben vooraf een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak zijn we geholpen door vriendelijk personeel, welke ons goed wist te adviseren over een bril die bij je past. Ook vriendelijke en goed personeel bij de oogmeting. Uiteindelijk met hulp een hippe bril uitgezocht en deze bevalt goed. De reden dat het geen 10 is, is dat mijn glazen net wat dik zijn voor het door mij gekozen metalen montuur. Uiteindelijk valt het niet enorm op en is het niet zo erg. Maar ik had deze info graag meegenomen in mijn keuze. Het is immers een grote aankoop. Al met al, een erg fijne winkel en ik zou hier zeker nog eens naartoe gaan.