Vriendelijk en vakkundig personeel. Niet te beroerd voor een praatje
Goede bereikbaarheid en fijne service. Je kan altijd terug als je iets hebt. Erg klantvriendelijk.
Luisteren naar de klant en gaan voor het optimale resultaat.
Wellicht de indeling van de winkel... klant die voor oogmeting / bril / lens komt separaat ontvangen van overige klanten.
Zou ik niet weten
Beneden in de prachtige nieuwe ruimte zou wel een kapstok mogen komen, zodat je niet konstant met je jas loopt te "hannesen", misschien iets voor Sinterklaas????
Over de resultaten van het onderzoek zou ik ook schriftelijk info willen hebben. Mijn voorkeursdatum en -tijd voor de eerste afspraak per emailformulier werd niet gehonoreerd. Een telefonische afspraak lukte wel,
Geen
Ik vond het een gemis dat ik niet met creditcard kon betalen, dus het zou fijn zijn als dat tot de betaalmogelijkheden gaat horen. En: ik geef nu een 7 voor de bereikbaarheid. Dat had een hoger cijfer kunnen zijn als het maken van een online afspraak wel was gelukt.
Ontzettend bedankt voor deze fijne beoordeling. Daar zijn wij zeker trots op. U had in de winkel al aangegeven graag met creditcard te willen betalen. Wij hebben deze mogelijkheid enige tijd geleden geschrapt omdat de kosten van 2,75% te hoog werden. Maar gelukkig zijn we er met u wel op een andere manier uitgekomen. Op ons verlanglijstje staat een volledige online agenda, zodat klanten makkelijk en wanneer zij dat willen een afspraak in kunnen plannen. Echter de beveiliging van de gegevens, de diversiteit aan soorten afspraken en de werkroosters van onze medewerkers geven helaas nog te veel problemen om nu al online te zetten, maar er wordt aan gewerkt. Met vriendelijke groet, Willem Woldringh ( directeur)
blijf zo!!!!!!!
erg goed geholpen top ben tevereden met mijn nieuwe bril
De prijs is wel extreem hoog. Als consument is het moeilijk in te schatten of dit ook echt nodig is om de gewenste kwaliteit te leveren.
Kwaliteit bij alle disciplines!
Meer echte aandacht voor de klant.
altijd goed gehumeurd en alle tijd voor de klant!!!
????
Was op mijn Lindberg montuur-bril gaan staan; was geheel plat gewalst! Tot mijn grote verrassing heeft Bas en collega mijn bril weer geheel kunnen herstellen met veel geduld en precisiewerk. Veel dank! Stuur nog de foto's!