Geen.
geen idee
In eerste instantie had ik contactlenzen aangeschaft. Ik had mij onvoldoende gerealiseerd dat ik daarmee een groot gedeelte slecht zicht overhield als gevolg van staaroperaties. Dat wil zeggen dat ik wel rekening had gehouden met een leesbril maar niet met het gedeelte tussen ver- en dichtbij zien in. Hoewel ik dit natuurlijk had kunnen weten, had ik hier graag op gewezen willen worden. Verbeterpuntje??
Al jaren vaste klant. Makkelijk te bereiken. Parkeren vlakbij. Goede behandeling met een kwinkslag. Nemen alle tijd.
Goede winkel met prettig en naar mijn mening kundig personeel. Goed advies bij het uitzoeken montuur.
Hele aankoopproces is in een professionele en ook gemoedelijke sfeer verlopen.
Mijn vraag was om een bril voor zowel lezen, computer en veraf, is minder geschikt voor computer, werd eigenlijk pas duidelijk bij afleveren, beetje jammer
behalve professionaliteit heerst er een ontspannen vrolijke sfeer!! ik ga er met plezier naar toe!
online afspraken kunnen maken
Geen
Geen :)
Erg vriendelijke mensen. Ik ben erg goed geholpen en duidelijk antwoord gekregen over de vragen die ik had.
De eerste afspraak was er geen tijd om een oogmeting te doen, hiervoor moest een nieuwe afspraak ingepland worden. Ideaal is het om dan wel direct de oogmeting te kunnen doen. Alle begrip van mijn kant, maar kan het direct dan krijg je een 10.
Ontvangst is prima!! Een luisterend oor en een zeer goed advies! Ze hebben alle tijd voor je!
Wat mij betreft is een verbeterpunt meer keuze in monturen. Maar ik ben wel kieskeurig dus als het aan mij ligt zou er nooit genoeg keuze kunnen zijn qua monturen!
Kom al jaren bij de vestiging in Bedum. Mijn ogen worden altijd goed gecontroleerd en er wordt goed informatie gegeven over de lenzen die ik draag. Ze zijn altijd zeer vriendelijk en nemen de tijd.
Vervolg afspraken direct maken. Niet dat je achteraf nog moeten bellen
Geen
zeer helder en duidelijke uiteenzetting.