Aanvraag ging makkelijk, alleen bij inloggen zie ik het niet staan dat ik een verzekering heb afgesloten, dat is jammer en ik heb ook per post nog niets ontvangen als bevestiging.
Het ging prima en snel
Prettig gesprek over invulling begrafenis en alle kosten ect eromheen gehad met een medewerkster
Geen polis
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons Klantonderzoek. Wat vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. Uw verzekering is per 01-11-2023 ingegaan. Vanwege een technische storing heeft u helaas geen polis ontvangen. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Wij hebben uw polis vandaag per e-mail naar u verzonden. Ook gaan wij de polis per post naar het door u opgegeven adres verzenden. Voor verdere vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur contact opnemen met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Wij hoop dat monuta goed is en dat ze ons niet uit gooien zo der reden en wij zijn op leeftijd .dan is het makkelijk om een uitvaart verzekering te hebben
Het afsluiten van een verzekering ging eenvoudig en snel. Duidelijke voorwaarden en een goede premie.
Het afsluiten van de verzekering ging snel en makkelijk en was duidelijk
"Helaas" in korte tijd 2x de service van Monuta mogen ervaren en beide keren was altijd vol respect en kundigheid. Alles ging volgens plan en het was beide keren zeer mooi allemaal. Dank voor alles.
Ik zou na het afsluiten van mijn uitvaart verzekering via de mail mijn polis krijgen , maar zelfs nadat de premie van de rekening is afgeschreven nog steeds geen polis .
Snel en eenvoudig af te sluiten!
Netjes en goed geregeld
Prima verzekering en snelle verwerking
Alles zeer duidelijk snel geregeld overzichtelijk
Snel geregeld maar ik heb geen bevestiging of polis gekregen. Er is wel afgeschreven van mij n rekening. Beetje vreemd.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons Klantonderzoek. Wat vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. Uw verzekering is per 06-11-2023 ingegaan. Vanwege een technische storing heeft u helaas geen polis ontvangen. Wij bieden u hiervoor onze excuses aan. Wij hebben uw polis vandaag per e-mail naar u verzonden. Ook gaan wij de polis per post naar het door u opgegeven adres verzenden. Voor verdere vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur contact opnemen met onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Mooie, duidelijke website. Niet duur, goede service
NVT
Ik heb nog steeds geen polis
Makkelijk en duidelijk
n.v.t.
Bij het afscheid van mijn ouders Ik mis alleen nog mijn polis
via de website tot een polis aanbieding en acceptatie gekomen
Telefonisch makkelijk bereikbaar! Dat is een groot voordeel. Maar door eerlijk de gezondheidsverklaring in te vullen en dus hart en VAAT problemen aan gekruist te hebben, zonder te kunnen toelichten extra premie berekend. Bij mij gaat het om niet werkende kleppen in mijn lies door een grote spatader waar ik aan geholpen ben. (Vaatproblemen dus). Telefonisch nog geprobeerd uit te leggen, maar zo was het nou eenmaal. Bij Dela kreeg ik wel de kans om e.e.a toe te lichten en uiteindelijk vonden ze daar ook dat vaatproblemen door spataders geen rede was om meer premie te betalen. Fijn! En scheelt ook nog eens 13,- per maand premie.
Jammer dat door dat ik een ding heb aangevinkt, nl diabetici, dat dan de premie zo omhoog schiet, ik heb een lichte vorm welke met een medicijn is te onderdrukken, is daar geen tussenvorm voor wat betreft de premie.
Het was heel makkelijk en uitleg om uitvaartverzekering af te sluiten en goed evaring
Tijdens het overlijden van onze vader ontzettend fijn contact gehad en ook konden wij met vragen ed bij Monuta terecht . En ook werd er ons veel werk uit handen genomen en was de tip van de nabestaandendesk erg hulp vol.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.