Monuta is een tot nu toe goede verzekering die makkelijk is af te sluiten. Hierbij is Monuta een stukje goedkoper dan andere verzekeringsbedrijven waardoor de keuze voor een verzekering makkelijk gemaakt was
Het enige dat ik tot nu toe heb gedaan is een verzekering online afgesloten. Dat ging prima.
Makkelijk en snel
Een zeer vriendelijk warm en respectvol uitvaartcentrum Er word met alles meegedacht,ook aan je portemonnee Alles kan en niks moet Perfect!!!
Makkelijk te regelen goede communicatie.
ik heb nooit problemen gehad met monuta. om heel eerlijk te zijn maak ik nog maar een paar maanden gebruik van monuta en heeft mijn moeder alles voor me geregeld maar sindsdien nergens last van gehad dus erg tevreden.
Ik sluit een verzekering af. Ging soepel. Bericht gekregen dat de afschrijving de 24e van de maand plaats vind. Dit gebeurt dan ineens de 14e. Nou kan ik dat hebben maar kan me indenken dat het mensen irriteert. Het gaat duidelijk om geld jacht. Ga me beraden of ik blijf.
Ik ben nu al en paar weken bezig om iets te vragen je wordt volledige genegeerd en je krijgt geen reactie van jullie
Makkelijk en snel afsluiten. Dit is wat ik wil. En dat doet Monuta.Bravo.
Snel en goed geholpen bij afsluiting van een uit Aart verzekering
Ben erg tevreden
Goede service.Ook bij het overlijden van mijn moeder. Zo vriendelijk, respectvol en zorgzaam. Het heeft ons zo geholpen in de zeer heftige periode.
Ik kan geen beoordeling geven omdat ik nog geen enkele ervaring met Monuta heb opgedaan. Daarom heb ik maar 1 ster gegeven!
Via website aangemeld en alles duidelijk met vragen en antwoorden
Het afsluiten van de verzekering ging zo makkelijk en ook al je wensen invullen echt super!
Duidelijke informatie.
Goede site en overzichtelijk.
Zeer goede en makkelijk te regelen
Hadden nooit iets geregeld. Dit was bij Monuta zo geregeld ideaal
Vindt goed dat de kinderen mee verzekerd zijn, gewoon goed
prima, adequaat en vriendelijk
Binnen een half uur had ik een polis voor mezelf, mijn 3 kinderen en mijn kleinkind.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.