Duidelijk online info en snel geregeld
Duidelijke info om online iets af te sluiten
Prima geholpen En dat allemaal online
Snel afgesloten en dekking is prima.
Positief
Makkelijk zelf on-line af te sluiten. Mis de hogere bedragen om uit te laten keren.
Prima geholpen bij de uitvaart van mijn moeder en bij het kiezen van een verzekering voor ons zelf.
Snelle behandeling
Circa 2 maanden geleden een uitvaartverzekering afgesloten via internet. Helaas tot op heden geen bevestiging of polis mogen ontvangen, premie wordt uiteraard wel automatisch afgeschreven. Ik vind dit heel erg onpersoonlijk.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wat vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. De polis is op 1 december 2022 per e-mail naar u verstuurd. Het kan zijn dat deze bij uw ongewenste e-mails staat. Omdat u aangeeft de polis niet te hebben ontvangen, gaan wij de polis ook nog per post naar het door u opgegeven adres verzenden. De polis wordt binnen tien werkdagen bij u bezorgd. Voor verdere vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur contact opnemen met ons Klant Contact Center via het gratis nummer 0800-022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Eerdere ervaring
Het komt betrouwbaar over, en een luisterend oor. Vandaar de keuze op monuta.
Prima Duidelijk en geen gedoe
Gewoon erg goed
Klantvriendelijk
Goed , overzichtelijk , duidelijk.
Het is makkelijk om een verzekering te sluiten. Alles gaat snel.
Prima contact dmv Femke Beekink
Goed geholpen
Nog geen ervaring
Prima,duidelijken makkelijk on line.
Een echte ervaring heb ik nog niet, dan alleen het afsluiten van de verzekering wat goed ging, en ik had veel over jullie gehoord en daarom heb ik voor jullie gekozen.
Snel en gemakkelijk afgesloten
Ik heb via internet alles geregeld Dat ging heel makkelijk en had dezelfde dag nog alle papieren en informatie thuis via mijn mail
ik ben erg tevreden
Snel en duidelijke website
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.