Als iets heel bijzonders
Ik was op zoek naar een aanvulling op mijn andere uitvaartverzekering. Dit was lastig omdat ik 8jr geleden een Tia gehad had. Diverse verzekeringen weigeren je dan, maar jullie niet. Dank daarvoor! Snel en duidelijk geregeld
Ik ken velen die bij jullie verzekerd waren en er niet meer zijn maar mede door jullie hebben ze een mooie laatste eer gekregen en dat heeft mij gemotiveerd om voor jullie te kiezen
Behulpzaam, vriendelijk personeel
Netjes en overzichtelijk hoop het voorlopig niet nodig te hebben
Mijn zoon is 18 jaar en gaat dan van de polis af en mag dan zelf een verzekering aanvragen. Jammer dat Monuta ons niet eerder heeft benaderd om dit te regelen nu moest hij dit zelf doen toen hij 18 werd. Slordig.
Alles kon door middel van een keuze menu naar jouw wensen aangepast worden. De prijzen zijn duidelijk aangegeven.
Top dat je online snel de verzekering kunt afsluiten
Goed geholpen
Verzekering on line afgesloten. Site duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ook nog telefonisch contact gehad. Erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
Nvt
Super makkelijk af gesloten
Goed, duidelijk, overzichtelijk en prettige website
Alles online geregeld Prima website
Zonder problemen of moeilijkheden .
Goed experience
Vriendelijke mensen en goede uitleg over alles
Snel, duidelijk afgesloten.
Ik dacht altijd een uitvaartverzekering kost tijd en is niet 1 2 3 geregeld maar tot mijn verbazing was alles heel snel geregeld dus ik kan iedereen monuta aanraden
Na uiteindelijk toch een keer na te denken over de dood en de zorg daarna, diverse uitvaartverzekeringen bekeken en bij Monuta uitgekomen. Binnen enkele minuten was alles voor het hele gezin geregeld. Top!
Goedkoop en een makkelijke website
Aanvragen ging heel eenvoudig, snelle bevestiging Tot dusver helemaal in orde!
Dr aanmelding met gevolg direct verzekerd was uitstekend. Alleen kon ik de hoogte van de verzekering en de premie niet bepalend verhogen. Bleef steeds 't zelfde. Denk dat ik te laag verzekerd ben
Binnen paar minuten gelukt. Alles was duidelijk beschreven
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.