Vriendelijk te woord gestaan bij het mee kijken of me goed had aan gemeld. En duidelijke antwoorden op mijn vragen
De verzekering snel en goed via internet geregeld. En na het overlijden van mijn moeder weet ik dat ze alles keurig regelen.
Ik heb goede ervaring met Monuta Was altijd keurige verzorgd
Zakelijk alles gaat per mail!! ,zou ook graag de polis per post willen aangezien wij geen printer bezitten !
De uitvaart voor mijn vader was super geregeld ook de dagen ervoor de steun die jullie gaven.
Goed, snel en naar wens bij afsluiten van polis.
Zeer goed en duidelijk een paar goede contacten gehad ivm mijn werk
Belachelijk dat ik niet mijn uitvaartverzekering kan bekijken, omdat mijn man de verzekeringnemer is. Hij moest mij machtigen. Zo ouderwets en denigrerend dat de man de vrouw moet machtigen. We zijn toch getrouwd… gewoon openstellen voor beide.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Het spijt ons dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. In een persoonlijke e-mail heeft u uitleg van ons gekregen over de privacywetgeving en het verstrekken van informatie. Mocht u na het lezen van de e-mail nog vragen hebben dan kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur contact opnemen met ons Klant Contact Center via het gratis nummer 0800-022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Knop eenvoudige manier de uitvaart mogelijkheden bekijken en je wensen vastleggen.
Ik ben pas klant geworden
Ben geel goed geholpen door een medewerker
Goede ervaring.
Ik ben via social media middels een leuk opgezette quiz bij Monuta terecht gekomen. Ik had weleens bedacht dat ik een uitvaart verzekering moest regelen, maar het nooit opgepakt. Nu meteen doorgepakt en binnen 5 minuten geregeld, inclusief mijn voorkeuren vastgelegd.
Heel duidelijk. Doordat we zo'n goede ervaring hadden met de uitvaart van.mijn moeder, besloten mijn man en ik onze polissen af te sluiten bij Monuta
Snel geholpen ook via email
Super snel en makkelijk geregeld
zie onderwerp
Makkelijke afsluiting
Persoonlijk en betrokken, zeer deskundige uitvaartverzorging.
We hebben nog geen relevante ervaringen opgedaan maar tot nu toe hebben we een prima gevoel bij monuta
nvt
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.