Gied
Ik ben prima geholpen, fijne communicatie en mij geattendeerd op de inhoud van de polis
Ik vind dat is goed Bedankt
Site makkelijk te vinden en in te vullen zoals je de verzekering wenst
Het afsluiten van mijn uitvaartverzekering ging online makkelijk. De website is duidelijk en overzichtelijk.
Goede dekking
Snel en eenvoudig geregeld
Gewoon goed...geen poespas gewoon wat er nodig is gevraagd...
Ik heb nog geen ervaring met het gebruik ervan.
Lekker snel digitaal
Ik heb geen contact gehad met jullie
Tot op heden zeker zeer goed
Een mooi overzichtelijke en duidelijke site, makkelijk en overzichtelijk om een polis af te kunnen sluiten, betaalbaar
Ik ben zeer tevreden over Monuta, zeer goedkope en goede dekking!!!!
Er is geen communicatie op welke manier dan ook.. we zijn weggeduwt metniets terwijl er een overlijden was... Er is niet gekeken naar een passende oplossing!
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wat vervelend om te lezen dat u een nare ervaring met Monuta heeft gehad. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag van u. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]. In de e-mail graag aangeven waar u niet tevreden over bent. Afdeling Klanttevredenheid zal dan binnen 10 werkdagen inhoudelijk op uw e-mail reageren. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
ik heb mij enkele weken geleden aangemeld. De naam Monuta is volgens mij Algemeen bekend, lijkt mij al een plus punt om mij bij jullie aan te melden. Sorry dat de 1e afschrijving al lastig ging, de datum kwam Niet uit. Graag rond 21e of 28/1e van de mand. Verder hoop ik op een Gezonde Samenwerking.
Netjes alles kunnen regelen
goed dienst verlenen
Snel en overzichtelijke site. Alles was snel geregeld
Originele beoordeling
Polis stop gezet waarop er keurig werd gemaild welke documenten er voor nodig waren. Deze terug gemaild en geen bevestiging ontvangen. Nogmaals gemaild en gevraagd of deze in goede orde waren ontvangen. Waarop er een automatische antwoord werd gestuurd. Verder geen reactie meer ontvangen
Polis ook binnen gekregen
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wat vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. De polis is op 21 februari per e-mail naar u verstuurd. Het kan zijn dat deze bij uw ongewenste e-mails staat. Wij gaan voor u de polis ook per post verzenden naar het door u opgegeven adres. Voor verdere vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur contact opnemen met ons Klant Contact Center via het gratis nummer 0800-022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Originele beoordeling
Nooit een polis binnen gehad??
Tot nu zeer tevreden
Ik had in zeer korte tijd een prima product afgesloten
Gewoon goed
Zoals al aangegeven was het bijzonder makkelijk en prettig de verzekering af te sluiten. Heb van te voren nog gekeken, en Monuta heeft een goede reputatie.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.