Communicate duidelijk en begrijpelijk Eenvoudig en goed te lezen
Goede uitvaart verzekering mensen leven ergt met je mee alles is naar de wensen prima wordt alles geregel dikke 10
Goeie ervaring mee in het verleden.
Fijn snel geregeld
Vriendelijke, behulpzaam.
ik heb sinds kort een verzekering bij ze afgesloten en nog te kort om een te vredeheid enquette in te vullen maar tot nu toe ben ik er blij mee
De website is duidelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Je kunt alles op een makkelijke manier regelen en vastleggen.
Goeie service
Juiste behandeling aan telefoon
Goede service en zeer goed geholpen door uitvaartverzorger edward
Afsluiten van de verzekering ging perfect. Echter tot heden kan ik mijn digitale polis niet downloaden. Ik heb het maar gelaten. Ik ben er moe van. Zeker 10x geprobeerd. Pling pling downloaden mislukt. Je zal maar oud of digibeet zijn. Ik hoop dat het binnenkort lukt want is wel handig om het uitgeprint bij belangrijke papieren te hebben. Als ik het gemaild kan krijgen graag.
Simpel aan te vragen en duidelijk omschreven pakketten
Zijn snel met het afsluiten van een nieuwe verzekering
Duidelijk en prima geholpen, polis snel in huis.
Snel simpel
Het is prima geregeld en dat is belangrijk
Mijn connectie met Monuta dateert al vanaf ik een betaalde baan in mijn leven kreeg. Door omstandigheden zijn er periodes geweest waarin ik heel weinig geld had en nu nog steeds heb. Maar in 'deze' gekke wereld van nu stel ik mijn vertrouwen in u als uitvaartverzorger-verzekeraar. Mijn vertrouwen in God is groter, maar wat het aardse betreft ben ik uiteindelijk weer bij u terug gekomen (in de tussentijden nooit een andere uitvaartverzekeraar gehad). Mijn ouders, mijn grootouders en de meeste familie van mij waren ook verzekerd bij uw uitvaart. En wat goed is, moet je blijven koesteren. Vriendelijke groet, Jan Lubben
Mijn ervaring is dat ik al een tijdje liep te denken dat ik nog eens een verzekering erbij moest nemen en heb me lopen oriënteren. En kwam op de monuta site terecht en besloot het hier af te sluiten en dat ging zeer snel
Ging vlot en makkelijk afhandeling
Soms is het verwarrend als je verder leest, over uitbetalen o.a. Heb het maar afgesloten op goed vertrouwen.
Wij hadden Sabina Opstal is gewoon een super Fijne vrouw die gelijk vanaf de eerste minuut je het gevoel geeft dat alles mag en kan. Ze maakt van iets heel verdrietigs iets heel moois en warms. Als ik haar een cijfer zou moeten geven een dikke 10!!!!!
Zeer makkelijk en helder af te sluiten
Uhm ja.. ik ben nog niet dood?
Fijne ervaring met degene die ik aan de telefoon had. Zeer goed geholpen.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.