Ich bin sehr zufrieden. Alles hat bestens funktioniert.
Heb mijn vrouw ingeschreven maar heb nog steeds geen bevestiging dat haar polis is ingegaan
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wat vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. De polis is per e-mail naar u verstuurd. Het kan zijn dat deze bij uw ongewenste e-mails staat. Wij gaan nu de polis ook nog per post versturen naar het door u opgegeven adres. Voor verdere vragen kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur contact opnemen met ons Klant Contact Center via het gratis nummer 0800-022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Geweldig in snel regelen en afsluiten
Na een hele vervelende ervaring na het overlijden van mijn ex-man ben ik serieus gaan kijken naar een uitvaart verzekering. Heel dom om gewoon niet verzekerd te zijn. de details zal ik u besparen. Sinds kort heb ik bij u een verzekering afgesloten en ik moet zeggen dat het soepel en naadloos is gegaan. Alles is geregeld en ook heel fijn dat ik van te voren mijn uitvaart kan plannen zodat mijn kinderen geen zorgen hebben en alles netjes geregeld is.
Heel vlug en goed geregeld
Snel geregeld en geen gedoe en duidelijk.
Zie boven
Heel fijn om bij jullie klant te zijn
Gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken.
Tot nu toe prima! Ben net pas aangesloten bij dit verzekerings maatschappij dus kan er mijn ervaring nog niet mee delen.
Telefonisch geholpen door Vanessa Timpico, Zeer fijn contact ! duidelijk uitleg en meelevend begripvol. Door haar hulp ging verwerking soepel en snel. Bij evt eerstvolgend waardering/beoordeling komt Vanessa zeker in aanmerking voor hoger loonschaal. Schouderklopjes zijn leuk maar wat ritselt op de bank heeft men meer aan dus doe het juiste beste Monuta. Het is fijn om gerust te kunnen zijn in de wetenschap dat bij eventueel overlijden alles in goede handen is bij Monuta. Afgelopen twee jaar hebben wij helaas al 2 maal toe een uitvaart geregeld, verzorgd door Monuta. Ook de complimenten voor uw buitendienst man Peter Mol Uitstekende begeleiding ! Met dank voor al uw hulp en uitstekende service.
Good
Ik heb uitvaartverzekering afgesloten, hetgeen op een snelle en eenvoudige manier was te realiseren. Goede website.
n.v.t
Goed verzekerd
Ik heb (nu zo'n drie weken geleden) verzocht om een herziening (verhoging) van mijn polis. De dame die ik aan de telefoon had was uitermate vriendelijk en meewerkend. Ik zie alleen de overeengekomen afspraken niet verwerkt in "mijn Monuta"..
Ik heb Monuta van dichtbij meegemaakt tijdens overlijden van familie, de zorg die jullie dragen spreekt mij zeer aan.
Ik heb nog echte ervaring gehad
mijn allereerste ervaring met Monuto was zeer verdrietig maar het was mooi
Goed en duidelijk
Op internet opgezocht en via internet heel snel kunnen afsluiten. Thuis heb je alles bij de hand en het ging dan ook heel vlot. Website was duidelijk en overzichtelijk, kreeg de indruk dat overal aan gedacht was.
Zeer makkelijke en begrijpelijke website
Werd goed geholpen
Snel afhandelen en duidelijke.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.