Heb het bij mijn moeders begrafenis meegemaakt en daar was alles goed geregeld
Je kan zelf kiezen hoeveel je verzekerd wilt zijn en dat vind ik goed aan deze verzekering
Vriendelijkheid en behulpzaam
Onbeschofte benadering!
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het vervelend dat u het gevoel heeft onbeschoft te zijn benaderd. Onze excuses hiervoor. Klantvriendelijkheid is heel belangrijk voor ons en daarom horen wij graag wat er volgens u beter kan. Wij staan namelijk open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren. Zou u ons een e-mail willen sturen met daarin de punten waar u ontevreden over bent? De e-mail kunt u sturen naar [email protected]. Binnen 10 werkdagen ontvangt u dan van ons een inhoudelijk reactie. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Nog niet meegemaakt
Ben net lid,heen idee verder eigenlijk.
Goede ervaring met bet afscheid van onze dochtertje
Online geregeld, ging super snel. Alles was overzichtelijk en ik weet waar ik aan toe ben. Later nog even gebeld over verzekering voor mijn minderjarige zoon en goed geholpen.
Alles makkelijk overzichtelijk weergegeven. Kinderen tot 18 jaar gratis mee verzekerd. Snel geregeld!
Toen mijn moeder 4 jaar geleden is overleden is zei goed door monuta verzorgd het zijn vriendelijke mensen
Omdat ik goed ben geholpen ,ik heb goede keus gemaakt ondanks even tegen slag
Vlotte duidelijke service
Snel en makkelijk geregeld en alles snel binnen!
Snel voor elkaar . Makkelijk om te regelen . Geen opmerking of aanmerking
Prima website en afhandeling, duidelijke uitleg
Verder kan ik er nog niet zoveel ovet zeggen.
Ik wilde al langer een andere uitvaartverzekering en ben me gaan oriënteren op het internet en bij familie en vrienden. Daar kwam Monuta als beste uit.
Op mijn verzoek om toezending schriftelijke polis snel beicht
Ik vind het jammer dat als je anti-tnf medicatie gebruikt dat je dan meer moet betalen. Het is namelijk niet mijn keuze om chronisch ziek te zijn.
Alles werd direct goed geregeld
Behandeling uitstekend.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.