Door eerdere ervaringen met overlijden in mijn naaste omgeving en de wijze waarop opgepakt en begeleidt gewoonweg lof. Daarom mijn keuze voor Monuta!
heel de familie verzekerd nu bij jullie behalve ik omdat ik kanker heb helaas
Online binnen een paar minuten alles geregeld
heb al diverse begraven en crematie gehad bij monuta en dat was altijd tot in de puntjes verzorgd dus heb ik mijn vrouw ook een polis bij monuta gedaan om dat mijn vrouw helemaal niks had
Een account aan maken ging goed, en mijn gegevens ook
Je wordt goed geholpen
Vakkundig en vriendelijk geholpen
Hoewel het afsluiten van een dergelijke verzekering, in de eerste plaats niet tot een fijne bezigheid behoort, wordt dit zo makkelijk en duidelijk mogelijk gemaakt, waardoor je er binnen een mum van tijd klaar mee bent, er je jezelf er niet meer 'druk' om hoeft te maken. Fijn!
Vorige week via mijn smartphone uitvaartverzekering afgesloten. Binnen een paar min. geregeld en binnen een dag de polis al in huis. Perfect en het zit goed in elkaar. We hadden nog een vraag en dus even bellen , goed te woord gestaan en onze vraag was beantwoord. Alle lof en dank.
Tevreden
Duidelijk overzichtelijk en vlot geregeld
Via internet polis afgesloten. Duidelijk en helder!
Ik heb het bij fam gezien
Alles gevonden wat ik zocht op de site. Heel overzichtelijk.
Monuta is niet duur en dat will iedereen graag
Echte ervaring moeten we no opdoen wanneer 1 van ons komt te overlijden
Alles goed geregeld,lieve man ,geduldig ,behulpzaam ,fijn dat ze met je meedenken
Duidelijk en persoonlijk! Warm en family!
Mijn ervaring met Monuta tot nu toe is goed. Kreeg keurig de polis per mail binnen. Wel een vraagje. Kan de premie op de 25 e van de maand worden afgeschreven.
Makkelijk in te vullen. Je weet wat je krijgt. En fijn dat je gelijk verzekerd ben.
Net een uitvaartverzekering gestart bij Monuta. Was super snel en gemakkelijk gedaan! Duidelijke voorwaarden en duidelijke website. Via de mail snel informatie over accountgegevens en dergelijke.
Het was handig en makkelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten en ik kreeg snel alles toe gestuurd.
Snel en overzichtelijk alles kunnen regelen.
Goede ervaring begrafenis vader
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.