Het was makkelijk om een verzekering af te sluiten. Verder geen ervaring met dienstverlening of inhoudelijk contact met personen waar ik verder een mening over zou kunnen vormen.
Mijn vader 's polis was stop gezet. Ivm betaling.gezien deze in een gesloten woongroep zit. Heb ik dit besproken en gelukkig kon na betaling alles weer opgestart worden.
Ik kan nog niet veel er over zeggen maar dusver is deze positief
Goede service en snel geregeld
zeer goede uitleg gehad
De aanvraag voor mijn overlijdensverzekering is online perfect verlopen en de reactiesnelheid was ook goed.
Duidelijk en makkelijk af te sluiten
Nooit meer iets gehoord. Betaald .en dat was het
Beste Jeannette, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. Het kan zijn dat het in de ongewenste mailbox terecht is gekomen. Wij versturen uw polis daarom ook nog per post naar u. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800 - 022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Mijn ervaring is dat er heel professioneel en ook gevoelig met de nabestaanden wordt omgegaan! Ik kan niks anders dan een groot compliment geven! Ook de nazorg was geweldig!
Alle wensen kunnen worden vastgelegd. Fijn overzicht en een prettig idee voor de nabestaanden.
Makkelijk af te sluiten
Tevreden
Snel en duidelijk geregeld. En naar eigen wens alles te regelen
De site werkte makkelijk en snel!
met alles goed geholpen
Goede polis en heel duidelijk overzichtelijk
heel prettig!
Beoordelen doe je op meritus
Heb nog helemaal niks ontvangen oer post of digitaal beetje jammer
Beste Esther, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen. Het kan zijn dat het in de ongewenste mailbox terecht is gekomen. Wij versturen uw polis daarom vandaag per post naar u. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Ik had wat aan bevraagt en geen brief of antwoord gehad dus ben nu ergens anders verzekert
Beste Richard, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons feedback te geven. Onze excuses dat u geen antwoord heeft gekregen op uw vragen. En wij vinden het jammer dat u daarom ergens anders een verzekering heeft moeten afsluiten. Als u nog wel antwoord wilt op uw vragen, dan kunt u dit rechtstreeks mailen naar [email protected]. Wij komen er dan binnen één werkdag bij u op terug. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Sinds ik lid ben geworden, heb ik niets van jullie gehoord. Ik zou graag contact willen hebben om mijn wensen duidelijk te hebben.
Beste Danial, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Onze excuses dat u niets meer heeft gehoord van Monuta. Een van onze medewerkers van het Klant Contact Center neemt vandaag telefonisch contact met u op. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
zoons verkeerde geboorte datum ingevuld is nu 17
Goed, alleen heb ik de goedkoopste wensen maar ben ik toch duur uit.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.