goed alles kunnen vinden en snel kunnen afsluiten, ook nog even telefonisch contact gehad, vriendelijk geholpen.
Mijn zeer tevreden met Monuta. Mijn vader kon ik hier verzekeren. Alleen mezelf niet helaas . Klantenservice vriendelijke, deskundig en denkt met je mee . Kan niks negatiefs zeggen.
Kort en duidelijk telefoon gesprek.
Uitstekende start!,goed geholpen met de aanvraag!
Super fijn nooit geen problemen
Prettig, vriendelijk, nemen de tijd, goede informatie
nog geen antwoord op mijn vraag gekregen!!
Beste klant, Wat vervelend dat u nog wacht op een antwoord. Uiteraard wil ik dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Ik kan helaas niet achterhalen wat uw vraag is en aan wie u dit heeft voorgelegd. Als u uw vraag direct mailt naar [email protected] dan kom ik er binnen één werkdag bij u op terug. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Goede ervaring met overlijden ouders
Snel en gemakkelijk
Ja ik wil betalen maar heb geen gegevens dat vind ik erg lastig sorry hoop dat u mij kunt helpen
Beste Marina, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. De premie van uw verzekering wordt maandelijks van het rekeningnummer dat bij Monuta bekend is geïncasseerd. De eerste incasso is op 17 augustus naar de bank verzonden en zal enkele daarna van uw rekening zijn afgeschreven. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nog vragen heeft, mailt u dan gerust naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Goed geholpen en attent gemaakt op huidige situatie
Snel en efficiënte aanvraag proces
Duidelijke info hoewel de totale kosten beter zichtbaar mogen wat mij betreft.
Na een overdracht werd er alsnog een bedrag van de verkeerde rekening afgeschreven. Dit i.v.m echtscheiding tussen mij en mijn ex-man, die zijn adreswijziging en rekeningnummer nog niet had doorgegeven. Snel en goed opgelost.
Het was een goede ervaring.
was op zoek naar een duidelijke en goede uitvaartverzekering en heb die bij Monuta gevonden
Ik heb veel contact gehad met Monuta. Maar overleg met elkaar was slecht. Dat is heel lastig als je met verdriet. Dit was naar aanleiding van het overlijden van mijn moeder. Had er zelfs nog over nagedacht om de verzekering weer op te zeggen.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Het spijt ons dat, in deze voor u zo verdrietige tijd, de communicatie met Monuta niet naar tevredenheid is verlopen. Mochten wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Geen ervaring gelukkig
Mijn vrouw is door monuta begraven het was perfect
In eerste instantie bij tussenpersoon een verzekering aangevraagd duurde ons iets te lang,zelf met monuta geregeld ,in korte tijd alles rond
Goede ervaring bij het overlijden van mijn moeder in 2015. Derhalve zelf gekozen voor een uitvaartzekering bij Monuta.
Alles loopt zoals ik wens!
dat mijn kinderen dat gezegt hebben
Ben nieuwe klant en heb dus nog geen ervaring met monuta
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.