Makkelijk en gebruiksvriendelijke website Makkelijk afgesloten Gewoon top
Mijn verzekering was met een paar stappen online geregeld. Zeer tevreden.
Wanneer ik bel wordt ik vriendelijk geholpen en krijg ik goed advies over mijn keuzes.
Via de site snel en makkelijk geregeld.
Als er nood aan de man is staan ze u altijd netjes te woord en ook geduld om te luisteren
Heel goed
Lieve persoon gesproken,en nam ook haar tijd.
Snel en goed
Jullie hebben de uitvaart goed geregeld van mijn zoontje 8 jaar geleden.
Zie koptekst
nog geen gebruik van gemaakt
Mondeling John Bres Haarlem en telefonisch contact, prima ervaring.
uitstekend
Ik werd op een zeer deskundige, inlevende, professionele en hulpvaardige wijze geholpen bij mijn vragen door de medewerkster. Wat een fantastische service. Mijn complimenten
Zie hier boven
Alles op een rijtje gezet en het was geheel duidelijk. Helder gesprek.
Kan niet beter
al weet je dat pas als je dood bent. Het afsluiten ging iig prima
heb gebeld en met 1 tel was het mij al duidelijk wat ik wilde.
Gezocht op Internet naar een goede uitvaart verzekering! Bij Monuta uitgekomen. Duidelijke informatie en een snelle regeling.
Hoe jullie mijn broertje hebben gedaan was goed van daar uit heb ik jullie ook gekozen
Alles was erg duidelijk
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.