Fijn om het op orde te hebben voor de nabestaande.met je eigen inbreng, wensen.
Goede ervaring
De ervaring die ik heb gehad met monuta vond ikzelf positief zo ook de behandeling naar mij door medewerkers en hoop dat dit zeker ook zo blijft.
Ik heb netjes met mevr.Rashida gesproken en zij heeft mij alle detail en mogelijkheid gegeven waar ik zeer op prijs stel..hierdoor ben ik bij Menuta geschreven.waardoor ik mijn premie betaald.
gebruiksvriendelijke pagina.Ook telefonisch goed en vriendelijk geholpen
Nog niet veel ervaring maar het aanmelden ging prima.
De vragen die wij hadden zijn naar tevredenheid en duidelijk beantwoord
Bij het invullen van mijn wensen viel het mij op dat wanneer ik een graf voor mijn vrouw en voor mij wil verzekeren, wij beide verzekerd moeten worden voor de volledige grafrechten en steen, terwijl dit bedrag ook gemiddeld zou kunnen worden evt met een kleine overwaarde van de verzekering.
Duidelijke site, snel en top geregeld
Goedemiddag. Mijn eerste ervaring ,was erg goed. Ik kon al invullen,wat ik wel of niet wilde. Hoe ik mijn uitvaart wil. Erg fijn ,en duidelijke uitleg. Tot nu toe erg tevreden. Met vriendelijke groet Belinda M Ouwerkerk
Netjes
Met telefonische contac met Monuta ben ik tevreden. Alleen ik heb nog geen polis gekregen. Medewerker van Monuta heeft mij 2 weken geleden gezegd dat ik de polis per post zou thuis krijgen maar dat is nog niet gebeurt.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Vervelend om te horen dat u nog geen polis heeft ontvangen, onze excuses hiervoor. Wij zorgen ervoor dat dit vandaag alsnog wordt gedaan. De polis ontvangt u dan binnen enkele dagen. Wanneer u verder nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Bij mijn vader bijna alles zelf mogen doen. Geduld met mijn kinderen. Voor de jongens was het de eerste keer dat ze dit meemaakte.
geen klachten, goede klantenservice
Good verzerkering
Een goede snelle service
Vlotte afhandeling,duidelijke uitleg!
Heb heel veel over jullie gehoord
Mijn ervaring met Monuta geeft een goed gevoel
Wat is dit voor een vraag
in 1X duidelijk en goed geregeld
Goede service, goede uitleg, denken met je mee en hebben veel geduld en zijn oplossingsgericht.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.