Het ging gewoon snel en perfect en er na geen rond slom wat moet er nog gebeuren nee gewoon perfect
Vlot en vriendelijk
Geachte heer , mevrouw, Ik ben zelf hypotheek adviseur en geef steeds vaker uw Site aan. Waarin u anders bent is: Index op de waarde en premie is duidelijk , is bij Yarden niet . Duidelijk beter. Gr Julia
Prima uitvaart en duidelijkheid
Keurige nette service
Ik zit al vanaf mijn 18de bij monuta en ondanks dat ik 1 jaar of 2 jaar niet meer verzekerd was wilde ik toch graag bij monuta terug. Ik ben er zeer tevreden over. En ondanks dat ik nu meer betaal als jaren ervoor heb ik een goede duidelijke verzekering kunnen afsluiten.
ik vet niet
Ik heb recentelijk mijn oude uitvaart/kapitaal-polis moeten afkopen na vakkundig geadviseerd te zijn door enkele van uw medewerkers. Gelukkig heb ik inmiddels mijn financiële omstandigheden kunnen verbeteren en heb op uw gunstige voorwaarden een nieuwe flexibele verzekering kunnen afsluiten. Uitzonderlijke excellentie m.b.t. uw acceptatie van ouderen tot 75 jaar, hetgeen bij al uw concurrenten helaas is beperkt tot 65 jaar. Ik wordt nl. binnenkort nl. 72 jaar en verkeer in uitstekende conditie! Uitmuntend klantvriendelijke marketing uwerzijds derhalve!! Vriendelijke groet, L.C. (Chris) Rahder
Vriendelijkheid en persoonlijkheid staat er voorop en ze zijn in mijn ogen gewoon een super fijn bedrijf.
Wij zijn net nieuw,dus nog geen ervaring.
Heel goed en verzorgd fijne mensen ook
De uitvaart verzekering is eenvoudig af te sluiten. De website is overzichtelijk en helder over dekking/ pakketten.
prima en duidelijk uitleg en goed geregeld
Nu heb ik alleen digitaal cpntact gehad, maar ik ga er van uit dat het allemaal net zo goed gaat als voorheen.
Geen
Bij Monuta komen onze wensen, wat de utvaart betreft, duidelijk naar voren
Op zaterdagavond ingeschreven en op zondag al de bevestiging, en dit in het weekend. Prima sevice.
Ik.zou teruggebeld worden binnenn 2 dagen na mijn verzoek ( uitvaart wensen personaliseten) en dat is inmiddels alweer 2 weken geleden. Ik kan daarom geen ervaring beschrijven op.deze manier.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Vervelend om te horen dat er nog geen contact met u is opgenomen. Onze excuses hiervoor. Wij gaan ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Mijn ervaring met de klantenservice was echt top. Niet lang hoeven te wachten vriendelijke dame en gelijk een oplossing. Ben echt super tevreden.
Het kostte niet veel moeite om verzekering af te sluiten
Het aanmelden bij Monuta gaat snel is duidelijk en overzichtelijk . Een goede ervaring.
Ik kan hier eigenlijk heel weinig over zeggen, ik ben wel tevreden.
Er wordt goed naar je geluisterd !
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.