Heel erg fijn afgehandeld mijn verzoek om personalia aan te passen
ik heb alles online opgezocht en dat was duidelijk, niet specifiek ondersteuning van Monuta gehad
N.v.t
Ik heb verschillende verzekeringen bekeken , Maar Monuta vond ik iets beter overkomen.
eenvoudig om zelf een polis af te sluiten.
Snel geregeld
Makkelijke website die je helpt te bepalen hoe hoog je bedrag ongeveer zou zijn en helpt je makkelijk en snel je premie te berekenen.
Hallo ik heb verder nog geen gegevens van jullie ontvangen van de overeenkomst die ik met jullie heb afgesloten groeten Gerrit Zoet
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 1 november 2019 digitaal verstuurd. Wij vinden het vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen en daarom wordt de polis ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Alles in orde heb ik nieks meer te zeggen
Ik ben sinds kort klant bij Monuta. Echter kan ik in mijn polis niets terug vinden voor hoeveel ik verzekerd ben (getal in euro's).
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 30 oktober 2019 digitaal verstuurd. Wij vinden het vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen en daarom wordt de polis ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Alles snel en gelijk geregeld !
zeer goed.
ik wacht nu nog op de ophoging van de verzekering naar de optie met en verzekerd bedrag van € 9.000,- p.p.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Het spijt ons dat u de gewijzigde polis nog niet heeft ontvangen. De verwachting is dat u de gewijzigde polis uiterlijk op 22 november ontvangt. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Het is allemaal vrij simpel om en aanvraag te doen. Ook makkelijk om keuzes te moeten maken. Heb gelukkig nog geen ervaringen gehad wat betreft overlijden . Maar het ziet er allemaal keurig uit op Internet
Alles staat goed beschreven en is makkelijk Online in te vullen.
Goede uitleg omtrent de keuzes. Makkelijk en snel geregeld.
monuta is er voor je als je ze nodig hebt. als je je dierbaren moet weg brengen is monuta er voor je 😃
Volledig en helder te volgen!
Makkelijk en snel af te sluiten via internet, maar goede telefonische hulp als je vragen hebt of er iets veranderd moet worden.
Alles klopt zoals was vermeld
Het was simpel om de verzekering af te sluiten. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar voor het door mij gewenste vedrag
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.