Een ideale manier om je polis te regelen. Duidelijke site, goede uitleg.
goede, duidelijke informatie. goede bereikbaarheid. verhouding prijs - kwaliteit goed.
Maar zoals het nu lijkt prima
Warme begripvolle zorg Mooie locatie, ook voor een simpele uitzwaai-uitvaart. De faktuur kwam niet te snel. Betalingsherinnering was ook vriendelijk van toon. Kortom: genoeg reden om mijzelf en mijn gezin ook te verzekeren bij Monuta.
Zonder veel poes pas of overbodige vragen de verzekering kunnen regelen.
Via email 3 uitvaartverzekeringen afgesloten heel duidelijk. Gelijk alles binnen gekregen en premie keurig op tijd eraf gehaald
In de polis stonden verkeerde voorletters van mijn naam. Er werd een nieuwe polis beloofd. Maar tot op heden nog niet ontvangen !! De premie is wel afgeschreven. Ik had dit niet verwacht van Monuta .
Beste mevrouw Spaargaren, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Onze excuses dat u nog geen nieuwe polis heeft ontvangen. Vandaag versturen wij alsnog een nieuw polisblad met de juiste voorletters en u ontvangt dit binnen enkele dagen via de post. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nog vragen heeft, mailt u dan gerust naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Waarom geen betaalbare verzekering voor de minima? En waarom worden wij gestraft om veel meer premie te betalen na een Tia? Hier wordt niet om gevraagd, het overkomt je! Gelukkig regeld de gemeente de uitvaart voor mensen die het niet kunnen betalen, want je moet toch begraven of gecremeerd worden, en dood is dood daar hebben we dan geen omkijken meer naar 😉
Beste mevrouw Van Dijk, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het vervelend dat u het gevoel heeft gestraft te worden vanwege een tia. Graag geven wij u meer uitleg over het medisch acceptatiebeleid van Monuta. U ontvangt via een e-mail binnen 10 werkdagen een inhoudelijke reactie van onze afdeling Klanttevredenheid. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, mailt u dan gerust naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Gewoon een rustgevend gevoel nu eindelijk verzekerd te zijn. Op dit gebied.
Alles ging heel gemoedelijk. Niks van onze vragen was te gek dat betekend dat je niet bang bent om dingen te vragen.
Prima en fijne afwikkeling, voelt eerlijk, betrouwbaar en discreet. Polis in een oogwenk geregeld. Telefonische helpdesk hielp mij vlot met een paar vragen, gaf zelfs raadzaam advies. Fijn gevoel ook dat alles je uit handen word genomen. Dank, Imola
Monuta was de eerste die ik zag via zoeken op internet
Kan niet anders zeggen dat ze alles top uitvoeren hoe groot of klein de uitvaart ook is Heb nu ook een verzekering afgesloten bij monuta snelle reactie in de mail contract via mail en alles helder er instaan heel goed en raad hem zeker aan en niet duur
Prima ervaring met het afsluiten van de verzekeringen, duidelijke informatie
ik was meteen overtuigd
Geduldig en fijn te woord gestaan
Weinig. Alleen ervaring met de aanvraag en afhandeling
Ik ben heel tevreden over Monuta.Polis was zo geregeld.Moet alleen nog uitvinden hoe ik zelf mijn wensen kan doorgeven.
Geachte mevrouw Van der Klooster, Hartelijk dank voor uw feedback. Via deze link https://www.monuta.nl/uitvaart/uitvaartwensen/ kunt u zelf uw uitvaartwensen vastleggen. Met vriendelijke groet, Monuta Afdeling Klanttevredenheid
monuta doet goed haar werk
Wij zijn overgestapt naar Monuta. De overstap was makkelijk en snel geregeld. Nu hopen dat de dienstverlening ook zo is.
zeer tevrede
zeker aan te bevelen
snel en vlug geregeld
Ik vind het fijn dat je bij monuta zoveel dingen gelijk kunt regelen en afsluiten ik zelf wist eerst niet dat ik een begrafenis verzekering moest hebben door slechte info van me biologische moeder toen ik bij me tante kwam wonen hebben we dit netjes geregeld en werd ik goed uitgelegd en geholpen met me vragen echt top service
De uitwisseling van gegevens ging snel en zonder problemen
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.