Vriendelijk, professioneel dus wij zijn zeer tevreden
Prima ervaring, betrokken en maken kwaliteit
zie hierboven!
De offerte was volledig, duidelijk en snel toegestuurd. De schilderwerkzaamheden zijn goed en netjes uitgevoerd, het personeel is vakbekwaam en erg vriendelijk.
Prima kwaliteit geleverd en goede communicatie met medewerkers.
Ziet er netjes uit.
er is goed werk geleverd. Er werd goed over gecommuniceerd, beslissingen werden in overleg genomen. Men kwam op de afgesproken tijd en was al in enkele dagen klaar.
Prima werk en alles snel geleverd na offerte. De juiste materialen gebruikt. Vakkundig personeel.
Net schilderwerk door vriendelijke schilders met oog voor veiligheid. Met altijd prettig contact met Henk Buitenhuis.
was prima
Betrouwbaar, goed op tijd in de morgen en fijne schilders om mee te communiceren. Goede producten en hoogwerker snel paraat. Fijne samenwerking.
Strakke uitvoering, vriendelijke medewerkers en een prachtig resultaat!
Het schilderwerk ziet er super strak uit.
Ze werken netjes volgens afspraak. Goed schilderwerk geleverd. Vriendelijke schilder.
De schilder is een vakwerker, de directie is wat minder klantvriendelijk!
tevreden
Ik heb in 3 stappen alle ramen van ons huis laten vervangen. Alle 3 de keren is er keurig werk geleverd. Professionele en vriendelijke monteurs.
Uiterst tevreden.
Betrouwbaar .
Fijne vakmensen, goede communicatie, ze denken met je mee. Alles netjes afgewerkt!
Ervaren schilders, mooi werk afgeleverd
Prima, gedetailleerde offerte/goed advies
Goed advies en snelle service
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder