Kevin leverde perfect werk af. Hij nam alle afval netjes mee en.liet de werkplek keurig achter.
Komt afspraken na, snel en goed gewerkt Meedenkend .
Vlot werk, nauwkeurig en op tijd. Afspraken kloppen. Prachtig resultaat.
De service van zowel verzekering- als buwie bedrijf waren prima
Prettige heren die al fluitend hun werk doen. Goed en ook nog met humor.
De heren waren goedgemutst en begonnen direct met praatjes, grapjes en wat zangwerk. Ondertussen werden de materialen gepakt en begonnen met lossnijden. Daarna alles vlot en zonder problemen gedaan en heel netjes alles opgeruimd, geveegd en meegenomen. Er bleef niets achter. Ook nog instructie meegegeven voor het schoonmaken de komende dagen. Een heel klein minpuntje: de gaatjes in de glaslatten moeten worden gevuld met stopverf. Als dat niet bij de service hoort, zou een klein doosje, busje met dat spul kunnen worden achtergelaten. Nu moet je een heel potje kopen, waarvan je maar 1% nodig hebt. Maar het glas ziet er mooi uit en hopelijk doet Climaplus wat het belooft: minder kou en minder warmte doorlaten. Buwie, bedankt!
Met een duidelijke inzet en met plezier zijn de werkzaamheden verlopen. Volgens afspraak en binnen de tijd geklaard ,
Nogmaals: Arie krijgt een tien.
Nadat 2 jaar geleden de buitenkant van de woning gedaan is, werd het nu tijd voor de binnenkant. Binnen de afgesproken tijd was alles af en in overleg is er per ruimte gewerkt (woonkamer, keuken, trappen, boven). Hierdoor geen moment in een rommeltje gezeten en rustig kunnen blijven wonen tijdens de 2,5 week. Hele fijne samenwerking en zeer prettige schilder over de vloer gehad.
Je ontvangt wat je vraagt, goede communicatie, snel en mondig. Vriendelijk personeel en hardwerkend. Prima werk afgeleverd!
Perfect geregeld!
Ze dachten mee, lossen het op. Erg vriendelijk en zeer netjes te werk gegaan en achtergelaten
Goede vakman aan het werk gehad!
Goede schilder Zelfde in de toekomst Perfecte combinatie Buwie-Voskamp
Duidelijke offerte. Komt afspraken na. Vlotte installatie en goede afwerking
Heldere offerte en fijne gemotiveerde werknemers.
Alles wat afgesproken is men nagekomen
Super tevreden en netjes gewerkt!
Goede kwaliteit, goede service, prettige medewerkers.
de medewerker werkt nauwkeurig en snel. Hij houdt zich aan de werktijden en rusttijden
Nette en betrouwbare schilder gehad die je gerust alleen kunt laten. Keek de boel goed na. Dus niet een kwastje verf er over en klaar is Kees. En ruimde elke dag de boel netjes op.
Professioneel, klantvriendelijk, keurig en oplossingsgericht werkend team!
Netjes gewerkt en meegedacht Verkeerde kleur verf direct opgelost Goede ervaring
We hadden het volste vertrouwen na het schilderwerk aan ons nieuwe pand. Derhalve weer gekozen voor Buwie.
Prima werk en goede prijs.
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder