WERZAAMHEDEN VLOT AFGEWERKT
Een prima schildersbedrijf en een aanrader voor iedereen!
Afspraken zijn nagekomen. volgens de ingeschatte tijd. prettig in de omgang.
Goede/vakkundige schilder prettig in omgang .
Goede communicatie en goed vakmanschap.
Prima contact en goede hulp bij keuze van voorzetramen.
ervaren schilder niets op aan te merken.
Aan Buwie Schilderwerken opdracht gegeven om ons huis van buiten volledig te schilderen. Dit is snel en goed gebeurd. We zijn zeer tevreden.
Schilder René was zeer beleefd, correct en heeft prima werk afgeleverd. Onze Hartelijk Dank hiervoor
Hennie is een vriendelijke, bescheiden en bekwame vakschilder. Hij werkt netjes, zorgvuldig en is prettig in de omgang. Hennie bevelen wij wel aan bij ons de straat!
wij zijn zeer tevreden met het geleverde resultaat
Snelheid en duidelijkheid offerte, zeer tevreden over!
Vakmanschap. Zeer tevreden over het schilderwerk en schilder.
meerdere schildersbedrijven over de vloer gehad eindelijk 1 die kwalitatief goed en degelijk werk levert. zeer tevreden.
Werkzaamheden zijn binnen afgesproken termijn afgerond en er is vakwerk afgeleverd. Ook is er goed met de spullen omgegaan.
Wij zijn erg tevreden.
Uitstekend vakwerk door gemotiveerde schilders voor een acceptabele prijs.
Een zeer vakkundig, vertrouwd bedrijf, die de keuken weer als nieuw laat blinken
Het offertetraject verliep soepel en snel. Vervolgens duurde het lang voordat er duidelijkheid was over de datum werkzaamheden, ik heb er zelf achteraan gebeld na enkele maanden. De uiteindelijke klus is heel prima, snel en vakkundig geklaard. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Alleen maar lof voor de mensen van Buwie!
Zeer te vreden. Nette personeel. Keurig en schoon alles achter gelaten na de schilder beurt.
Prettig contact, goed advies, net schilderwerk en niet kinderachtig met stukje extra schilderwerk.
De offerte is niet uitgesplitst in materiaal en uurtarief kosten. De werkzaamheden zijn prettig verlopen
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder