Prima personeel, netjes en beleefd. schilderwerk ziet er perfect uit in mijn ogen.
opmerkingen worden serieus genomen en opgelost
Wij zijn heel tevreden. Er is netjes en snel gewerkt.
Voldoet volledig aan de verwachting
Ik heb meerdere offertes opgevraagd bij meerdere schilders. Alleen Schildersbedrijf Buwie reageerde snel, professioneel, persoonlijk en volgens afspraak. Daarnaast ook een scherpe prijs. Op basis van ervaringen van mensen in mijn omgeving hoefde ik dus niet lang na te denken.
Goed snel en effectief
Dit is de 2e keer dat ons huis geschilderd is door Buwie. de vorige keer heeft het er heel lang opgezeten en ook dit keer zit het heel strak in de verf. Het ging heel vlot en netjes! de offerte was er vlot, de schilders waren er op het afgesproken tijdstip, kortom goed tevreden.
tevreden
goed vakmanschap
Goede degelijke vakmensen.
Ben zeer tevreden op alle onderdelen. Daarom deze klus ook weer aan Buwie Schilderwerken toevertrouwd. Met name maken afspraken, uitvoering werkzaamheden, kwaliteit en vakmanschap is voor ons van groot belang.
goede en nette afhandeling van het geheel. personeel vriendelijk en voor zover de beoordelen, deskundig
Goed en prettige omgang met de. Schilders. Ze hielden heel veel rekening met ons.
We hoopten dat jullie voor de grote vakantie zouden komen maar dat lukte niet. De klus was eigenlijk met onderbreking in twee ruim dagen geklaard. Verder tevreden met het resultaat!
Buwie had al eerder bij ons schilder/glaswerkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd en ook nu is er weer prima werk geleverd !
Ik ben zeer tevreden.
Ons huis is volgens mij een van de eerste objecten geweest, welke door Buwie is geschilderd 10 jaar geleden. Dit was de derde keer dat de 7 dakkapellen van ons huis door Buwie zijn geschilderd. Wij zijn zeer tevreden zowel qua resultaat als ook qua netheid van het personeel. Echt pure klasse!
Met uitzondering van de deuren(te ruw) keurig werk geleverd. Kleuren van deuren/kozijnen zou hetzelfde zijn, echter gespoten deuren weken nogal af in kleurstelling. Kozijnen alsnog bijgewerkt, maar het is net niet wat we graag wilden. Jammer dus !
keurig en net werk afgeleverd
Goed gevoel over alles
alles prima verlopen
gewoon goed.
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder