Wim Imhof de schilder die bij ons is geweest is een uiterst kundig schilder en een uiterst prettig mens Offerte mist specificatie materiaal en arbeid
Ik ben tevreden. Zag alleen later nog dat je het oude handvat /deurknop door de nieuwe verflaag heen ziet. Dit mag van mij over. Had beter geschuurd en weggewerkt kunnen worden. Maar goede ervaring met jullie bedrijf. Dus volgende keer weer Buwie.
Goed en net werk geleverd.
ze hebben het werk prima conform planning en netjes afgeleverd
wij zijn tevreden over de schilder die ons huis heeft opgeschilderd.
Zeer professionele vakman. Kwaliteit, werkmentaliteit (inzet en meedenken) en klantcontact waren voortreffelijk.
Correct en netjes afgewerkt.
Vlotte afwikkeling, prettig en soepel overlg. Zeer tevreden. Aanrader!
Prima geschilderd hier en daar wel enkele opmerkingen, stopcontacten boven er niet weer op gemaakt, afplakband zat er nog aan en vegen boven op de muur!!!!
Super bedrijf snelle reacties per mail nadat wij enkele veranderingen wilden hadden. Snelle levering van het thermopaneglas en een goed overleg over het plaatsen van het glas. Kevin zag de aluminiumstrippen op het overige glas en dat het kit aan het brokkelen was en kon direct vervangen worden. GEWELDIG DAT IN 1 DAG. Wat ons het meest verbaasde dat Peter ook nog poolshoogte kwam nemen. SUPER BEDRIJF.
Snelle reactie en offerte,daarna werd het even stil. Is verder prima verlopen.
De ervaring is dat de voorbespreking, afspraken en de kwaliteit/netheid in order is.
normale mensen, die goed werk leveren
Plezierig, vlot en snel.
Snel en professioneel, Ook snel de schade na de regen weer correct opgelost.
Meerjaren huisplan is op dit huis niet van toepassing ivm verhuizen/verkoop van dit huis.
Goede service en prima vakwerk super bedankt. Groetjes Diana Kemper
Wij zijn vooral erg te spreken over het vakmanschap en de klantgerichtheid van de betrokken schilder.
Duidelijk, helder en zorgvuldige levering van kwaliteit Wel mis ik een duidelijke omschrijving van geplande uren in de offerte en de daadwerkelijk geleverde uren. Is een beetje vaag... waardoor ik niet kan zeggen of de prijs-kwaliteitverhouding in relatie tot de geleverde uren klopt
nette en betrouwbare medewerkers met groot vakmanschap
Er wordt netjes gewerkt en we zijn zeer tevreden over het geleverde kwaliteit.
zeer positief
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder