Offerteaanvraag voor vervangen van al het glas ging prima. Komt langs om in te meten en de boel op een vriendelijke manier te bespreken. In de offerte staat voldoende informatie. Zelf zie ik die het liefst zo specifiek mogelijk (uren/ materialen) maar dat ligt aan mij. Vermelde termijn is ook daadwerkelijk van toepassing geweest. Uitvoering ging ook weer prima. Nette werknemers die goed werk verrichten en de boel opgeruimd en netjes achterlaten.
Al onze bruine deuren en kozijnen wit laten spuiten en schilderen. De deuren met 5 dagen weer teruggekregen. Meerwerk ook geen probleem. Strak schilderwerk geleverd.
Tijdens eerste contact bij het inmeten goed advies gehad. Heldere offerte en uitvoering is vlot verlopen. Prettige mensen die het uitgevoerd hebben. Ze bespraken goed als iets anders gedaan kon worden dan op papier stond. Werk is netjes uitgevoerd.
heel blij met het resultaat, ramen perfect geplaatst, mooi afgewerkt en alles schoon achtergelaten.
Goed advies en goed uitgevoerd
Kwaliteit en personeel.
Na de schilderklus is het huis zeer netjes achtergelaten. Ook tijdens de schilderdagen nog overleg gehad over nog niet afgesproken onderdelen. Wel graag aangeven dat de ramen op een kier zijn gezet voor het ventileren, en dat de verwarming op handmatig is gezet (we hadden vooraf wel overleg hierover). We wonen er nog niet, dus verwarming stond aan zonder dat we er waren. Al met al zijn we zeer tevreden.
Prima werk geleverd en ook netjes ,vriendelijk personeel
Buwie komt afspraken na en personeel is vriendelijk en werken netjes. Prijs is prima. Je krijgt waar voor je geld.
Het hele proces van kennismaking t/m plaatsing van het glas is erg plezierig, nauwgezet en vlot verlopen.
zie boven
goed schilderwerk geleverd
Naar volle tevredenheid uitgevoerd, omdat; - duidelijke en heldere communicatie in het voortraject (offerte stadium) - afspraken worden nagekomen (planning) - werkzaamheden zijn vakbekwaam uitgevoerd - uitvoerend personeel vriendelijk in omgang
Zeer fijn contact zowel in de opname van het werk door de heer Te Wierik als in de uitvoering door de schilder.
Opgewekt, goed op elkaar ingespeeld en ervaren team.
Correcte uitvoering van de werkzaamheden conform offerte
De schilder heeft mooi vakkundig werk afgeleverd. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken mee.
Werkzaamheden super uitgevoerd. Heel blij met het resultaat. Dikke pluim.
Na een lange wachttijd is ons vakantiehuisje weer als nieuw! Hennie, Kevin en Arie, wat hebben jullie hard en netjes gewerkt! Het was ook nog gezellig! Hartelijk dank, Cora en Wouter Doolaard
Beantwoord aan de verwachtingen.
Duidelijke offerte en prijsafspraak prettig contact
Zoals ik had verwacht. Schilder heeft keurig werk verricht.
Prima ervaren
Van offerte tot en met plaatsing. Zeer tevreden.
Ze zijn heel goed en netjes
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder