Super snelle service met zeer vriendelijke mensen
De gemaakte afspraken zijn prima na gekomen en het werk is mooi uitgevoerd.
De schilders van Buwie hebben bij ons binnenwerk zowel als buitenwerk gedaan en daarbij laten zien dat ze hun vak verstaan. Altijd op tijd, goede voorbereiding, snel en zorgvuldig, goed overleg met de klant, ook tijdens de klus. Altijd in voor goede suggesties. Maar zelf ook met veel initiatief en spontaan overleg over aanpak en uitvoering.
De vervanging met HR++ glas werd in één dag vlekkeloos gedaan. 2 weken (in Coronatijd) een geweldige schilder over de vloer gehad die strak werk heeft geleverd. Door meedenken hebben we iets meer laten uitvoeren dan in de offerte opgenomen was en daar zijn we nu heel blij mee.
Prima, vriendelijk personeel, goed werk
Prettige en professionele schilder met netjes en snel vakwerk (althans, schilder Hedwig), voor een goede prijs en kwaliteit. Er was bij ons wel een misverstand over wat er geschilderd moest worden, maar dat is goed opgelost. Wij bevelen deze schilder dus zeker aan!
Heel erg netjes gewerkt en ook het schilderwerk keurig verzorgd. Ook de tussentijd tussen het glas plaatsen en het schilderwerk was kort. Wij zijn voor 100% tevreden.
Goede en vriendelijk schilder. De tijd tussen de offerte en het daadwerkelijke schilder was lang. Dit hoeft geen probleem te zijn als je tussentijds op de hoogte wordt gehouden. Dit is echter niet gebeurt.
Prima service. Raam plaatsen ging zeer voorspoedig.
Nieuwe beglazing door Buwie laten plaatsen. Prima ervaring. Alles snel gedaan, zowel de offerte als de plaatsing.
De schilder heeft de klus goed geklaard.In deze Corona tijd was het voor ons ook wel even wennen. De schilder heeft zich prima aan de Corona maatregelen aangepast. Groet Henk Scholten.
Prima, mooi vakwerk, aardige werknemer.
Prijs opgave concurrerend en tijdsvak van uitvoering bij kosten opgaaf aangeven en bij opdracht overeenkomstig uitgevoerd. Het werk is deskundig en vlot uitgevoerd
De schilder is duidelijk een vakman van het zuiverste water. Hij werkt nauwgezet en volgens schema. Hoeft geen ruiten af te plakken, want dankzij een vaste hand en prima verf is het met één keer strijken klaar. Een punt ter aanbeveling: op woensdag kwam de schilder niet, maar daar kwam ik pas achter toen ik belde waar hij bleef. Tip: als de schilder door wat voor omstandigheden niet komt of kan komen, graag de klant bellen en dat doorgeven.
Vakmensen. Je kunt goede afspraken maken en alles bespreken. Ze geven duidelijk aan wanneer ze komen. Net werk geleverd.
Er is gewerkt volgens afspraak, en ook uitgevoerd. Reparatieafspraken zijn In goed overleg opgelost en afgehandeld.
Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Hedwig is zowel kundig als gezellig om mee te werken. Werkt alles precies af en schilderde zelfs onze brievenbus omdat die afstak bij het nieuwe schilderwerk. (zat wat roest op). Wij zijn zeer tevreden.
Prettige mensen en gewerkt zoals afgesproken. Strak werk en beste kwaliteit.
Keurig werk geleverd door een vakkundige vakman Hedwig. Hij was heel prettig in de omgang.
schilders prettig in de omgang; begrepen ook dat onze bewoners een neutrale benadering nodig hebben, fijne communicatie
Buwie Glas & Schilderwerken heeft ons nieuwbouwhuis in Raalte uitstekend geschilderd. Zowel al het schilderwerk binnen als de gehele buitenzijde wit schilderen incl. garage is uitstekend verricht. Prima kwaliteit van werk, duidelijke afspraken die goed worden nagekomen en daarbij prettige communicatie. Faire prijsstelling. Wij zijn meer dan tevreden en wat ons betreft een aan te raden bedrijf.
schilder Vetmaat heeft zijn best gedaan.
De schilder heeft keurig gewerkt, alles opgeruimd, behalve degene die de raamlatjes vernieuwde die liet zijn achtergebleven kit liggen. De timmerman heeft ook keurig werk geleverd ook hij liet geen rommel liggen. Ik ben zeer tevreden.
Netjes geschilderd, vlot gewerkt en prettig in de omgang.
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder