Het Team van Koks Schilderwerken zorgen leveren top werk. zijn zeer breed inzetbaar en erg behulpzaam. Ze denken graag met je mee en het resultaat mag er wezen. Ik zou ze iedereen aanraden.
Het schuren en schilderen van onze trappen in huis zijn uitstekend uitgevoerd door de medewerkers van Koks Schilderwerken. En met Harold is het prima schakelen en adviseert in het te leveren werk. Afspraken worden netjes nagekomen, goede heldere communicatie.
Binnenschilderwerk is voor ons uitgevoerd. Nette schilders, niet alleen qua werken maar ook de rest hoe ze met ons huis omgingen. Met onze nieuwe vloer gingen ze voorzichtig om, dat vond ik erg fijn. Schilderwerk is goed en snel uitgevoerd. Communicatie en afspraken worden ook snel opgevolgd. Kortom: prima schildersbedrijf.
De schilders luisterde goed naar mijn wensen. Contact met dhr Koks prima.
wij zijn erg blij met de werkzaamheden welke Koks Schilderwerken heeft uitgevoerd aan ons huis. Er is heel secuur en netjes gewerkt. Schilders zijn aardig. Voor onze volgende schilderklussen denken wij zeker aan Koks Schilderwerken.
De schilders hebben netjes gewerkt en zijn prettig in de omgang. Het werk is goed en zorgvuldig uitgevoerd. En er is goed advies gegeven. Bij een volgende klus zal ik Koks weer inschakelen.
Schilderwerk is top en het was geen probleem om extra werk te doen. Heel fijn om gebruik te kunnen maken van lokale connecties voor oa stukadoor- en behangwerk, elektriciën en loodgieter. Aanrader!!!
We hadden een schilder die op het laatste moment liet afweten, terwijl het verhuisbedrijf een week later voor de deur zou staan. We hebben contact gelegd met Harold op dinsdagavond, donderdag stond hij met een team voor de deur. Binnen 4 dagen is alles gerepareerd en opnieuw geverft. Top dat hij heeft meegedacht en ervoor heeft gezorgd dat het af is vóórdat de meubels komen. Heel blij mee.
Ik heb buiten en binnen houtwerk laten doen en beneden de boel laten sauzen. Alles was prima geregeld, netjes afgedekt en besproken. Wanneer het weer tijd is klop ik weer bij Koks aan.
Jurgen en Michael hebben vakwerk geleverd.
Vriendelijk personeel dat vakkundig de ramen heeft geplaatst
Koks denkt goed mee met de wensen van de klant.
Harald reageert snel en komt afspraken na. Verbeterpunten worden prima opgepakt. Eindresultaat is prima. Tijdens het schilderen moesten de werknemers van Harald wel regelmatig worden aangesproken door ons of door Harald (bv goed schoonmaken of oppassen voor tuin). Dat werd vervolgens wel opgepakt en opgelost.
Wij zijn heel erg tevreden met het geleverde restauratie- en schilderwerk. Vanaf het begin tot aan het eind zijn we meegenomen met de werkzaamheden, zodat we steeds op de hoogte waren van wat er stond te gebeuren en we niet voor verrassingen kwamen te staan. Ook over de communicatie zijn we zeer te spreken.
Goed werk, goed meedenken en snel gemaakt
Goede prijs voor de uit te voeren werkzaamheden
Zeer goede ervaringen met Koks Schilderwerken. Duidelijke uitleg welke werkzaamheden nodig zijn, een overzichtelijke offerte, de werkzaamheden wordt netjes en conform afspraak uitgevoerd en als het klaar is wordt alles keurig opgeruimd. De medewerkers zijn aardig en denken met de klant mee.
Harold en zijn schilders leveren schilderwerk zoals het hoort te zijn. Goede voorbereiding en uiteindelijk kwaliteit. Ook groot voordeel is dat hij een zeer goede timmerman heeft die elke reparatie kan uitvoeren
C
Goed werk verricht en alles binnen de tijd afgerond. Eigenaar kwam regelmatig langs om te controleren of alles soepel verliep
Vakkundige schilders die heel vriendelijke zijn en netjes werken. Ze komen de afspraken na gaan zorgvuldig om met het huis.
Op maandag gesproken en de vrijdag erna was 120m2 plafond gespoten voor een zeer nette prijs. Koks kan snel schakelen en komt zijn afspraken na.
Koks zorgt niet alleen dat alles weer strak in de verf komt, maar signaleer en repareert waar nodig (in overleg), zoals het glas in onze schuurdeur, een plaat bij de dakkapel die deels rot was, lijmen van een loslatende plaat bij de voordeur. Alles wordt afgedekt, afgeplakt en schoon en netjes weer achtergelaten.
Ik heb de schilders ervaren als heel vriendelijke, professionele mensen. Ze laten geen troep achter, komen afspraken na en gaan zorgvuldig om met het huis. Ze denken met je mee en hebben de klus afgemaakt binnen de afgesproken tijd.
Robijnborch 17
5241 LK Rosmalen
Koks Schilderwerken is uw adres voor alle soorten schilderwerk. Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, glaszetten of andere toepassingen zoals airless spuiten, u kunt ons voor alle projecten – groot of klein – inzetten. Onze vertrouwde schilders zijn gediplomeerd, werken netjes en snel en gaan zorgvuldig om met uw eigendommen. Wij houden rekening met uw wensen en kunnen met goede adviezen daarop inspelen. Op geheel vrijblijvende basis komen we graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Dit resulteert in een heldere en scherp geprijsde offerte, zonder kleine lettertjes – geen verrassingen achteraf dus!
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder