We zijn goed ontzorgd, doordat Kremers Schilderwerken alles netjes voorbereidde. Het resultaat ziet er mooi uit.
Mijn appartement ziet er weer als nieuw uit van binnen. Heel tevreden met het schilderwerk van Kremers.
André en René en hun team hebben ons nieuwbouwhuis in anderhalve week omgetoverd tot een woning die qua afwerking van het schilderwerk niet zou misstaan in een woonmagazine! Tijdens het proces van offerte tot oplevering werden wij als klant zeer serieus te woord gestaan. Zelfs op zondag werden persoonlijk kleurenstalen bij ons thuis bezorgd. Er werd constant gewerkt met meerdere mensen, minimaal 2 en zelfs dagen met 4 personen. Fantastische service van Kremers Schilderwerken! Bij de eindinspectie was dit bedrijf niet te beroerd om de allerlaatste puntjes op de I te zetten (ondanks dat het afdekmateriaal op de vloeren inmiddels was verwijderd). Superfijn dat zij het net als wij even belangrijk vonden om het huis perfect af te werken. Top!
Zeer goede samenwerking, professioneel,
Duidelijke communicatie, vanaf het eerste moment helder wat de kosten gingen zijn. Aardige heren die secuur te werk gaan. Zelfs de moeilijkste hoekjes op hoogte waren geen probleem. Het resultaat is een super strak afgewerkt huis. Heren, complimenten!
Direct een goed contact met dit bedrijf. Wij zijn via via hierbij terecht gekomen en kregen meteen een fijne reactie. De collega die bij ons kwam kijken wat de behoeftes waren was ook erg vriendelijk en correct. Uiteindelijk is op korte termijn alles mooi afgeleverd en zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Ook werd er achteraf prettig gereageerd op wat andere klussen die wij nog in het huis hadden liggen. Wij zouden Kremers dan ook zeker iedereen aanraden.
Goede communicatie, flexibel, fijne mensen en goed schilderwerk.
We zijn dik tevreden met het resultaat en de manier van werken. Erg vriendelijk allemaal. Rollen waren goed verdeeld waardoor het op snel tempo ging. Gingen ook echt pas weg wanneer we helemaal tevreden waren. Echt top, en zeker een aanrader!
Mijn ervaring met Kremers Schilderwerken is uitstekend. Vanaf het begin traject duidelijke uitleg en advies. Ze komen met goede ideeen. Hele prettige mensen in de omgang. prijs kwaliteit uitstekend. Beste schilders die we ooit gehad hebben
Werken met teams, allemaal vakmannen. Denken mee en de klant is koning. Topwerk afgeleverd op alle vlakken, plafonds strak gespoten, muren met de roller(super strak) en wat een behangers. Zoooo strak, geen naadje en de overlopen precies. Ook haaks op de muur (laserwerk). Kortom zeer tevreden klant
Aangeraden via vriend. Opname tbv offerte gaf veel vertrouwen. Offerte was zeer netjes en compleet. Vragen duidelijk beantwoord. Schilder is goed bereikbaar via mail, app en telefonisch. Keurig op tijd, denkt mee over beste resultaat, werkt zeer netjes en laat het huis steeds netjes achter. Extra wensen in goed overleg tegen uurtarief vervuld, erg flexibel. Schilder doet niet moeilijk, dat is erg prettig. Factuur erg netjes en compleet, ook nog korting gekregen. Heel goed werk voor een mooi bedrag. Aanrader!
Vakmanschap, goede communicatie en super goed werk wat ze afleveren
Goede offerte die inzichtelijk is op basis van (vierkante) meters. Alles grondig afgedekt en hang en sluitwerk gedemonteerd zodat alles zeer strak is. Schuurwerk grondig verricht. Netjes vooraf contact wanneer en hoeveel mensen komen. Volgende schilderklus is weer voor Kremers
De communicatie met Kremers verloopt prettig, ze werken snel en vakkundig en laten alles netjes achter. Ben erg blij met het resultaat en de snelheid waarmee deze mega-klus gefixt was! Aanrader.
Fijne ervaring, afspraken nagekomen. Hebben keurig werk geleverd. Alles netjes verzorgd en alles opgeruimd. Top
De schilders werken netjes en snel. Kort samengevat zijn wij zéér tevreden!
In juni 2020 heb ik mijn huis gekocht en meteen contact opgenomen met Kremers Schilderwerken. Zij hebben er alles aangedaan om in september al te kunnen starten met het binnenschilderwerk van mijn nieuwe huis! Zeer flexibel! Van begin tot eind was er goede communicatie. Personeel werkt secuur en professioneel en is zeer klantvriendelijk! Het resultaat was naar wens! Netjes, belangstellend, rekening houdend met onze wensen, zo kun je Kremers Schilderwerken beschrijven. Ze waren zeer Meedenkend over het werk en het huis werd keurig geschilderd en afgewerkt.
Van begin tot eind goede communicatie. Personeel werkt secuur en professioneel en is zeer klantvriendelijk! Goede service!
Snel en vakkundig
prima vakwerk afgeleverd. planning op het laatste moment gemeld, er werd ook vanaf geweken gedurende de werkzaamheden
Kremers schilderwerk heeft vakwerk geleverd in mijn appartement. Zoals toegezegd was het werk op tijd klaar: reparatiewerk, spuiten en texen van plafonds en muren. Het geheel ziet er strak uit. Dank voor de goede service! Top.
Voorkomend en net personeel. Huis ziet er weer goed uit
Zeer stipt, vriendelijk en kwalitatief hoogstaand werk!!!! Een echte aanrader!!!
Prima en mee denkend.
Firma Kreemers heeft ons huis gekeimd (buiten muren wit geverfd) tijdens de tropische dagen van Augustus 2020. Wij zijn heel tevreden. Het was teamwerk en de werksfeer was echt uitstekend. Kreemers zet nette mensen in die weten wat ze moeten doen, dat begint met het voor-reinigen en afplakken. Het keimwerk is goed gebeurd, ze waren niet zuinig met de best wel prijzige keimverf, kortom 100% ok.
Iras 9
5591 SE Heeze
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder