- goede en heldere offerte - tijdige melding van start werk - daarbij mededeling van wat er gaat gebeuren : - spuiten met algendoder - volgende dag onder druk afspuiten - dan keimen - enige ( positieve ) wijziging was dat ze met zes i.p.v. twee personen kwamen en daardoor het gehele huis in één dag keimden i.p.v. twee dagen -prima werk geleverd - het waren plezierige lui !
Ik heb Kremers nu twee keer gekozen voor schilderen, zowel binnen als buiten. Beide hebben ze vakkundig uitgevoerd. Het buitenwerk was tijdens onze vakantie, ze hebben ons huis netjes achtergelaten. Ik zou ze voor een volgende klus zo weer kiezen!
Veelal zelf geschilderd en ook wel eens laten schilderen. Maar Kremers Schilderwerken mag zich met recht "de beter schilder noemen". Want het verschil zie je echt. Eerst uitgebreid advies hoe na de verbouwing zaken aangepakt moeten worden. Wat spuiten, wat texen en wat lakken. Daarna de uitvoering. En die overtrof de verwachting. Tijdens de uitvoering op advies zelfs nog wat extra werk uit laten voeren. Nu weet ik waarom ze de betere schilder zijn. Supersterk resultaat en dat ook nog helemaal conform de vooraf afgesproken planning. Fijn om afspraken te kunnen maken die ook nagekomen worden. Kortom: als je vakwerk wil wat mij betreft zeker laten doen door Kremers Schilderwerken .
Fijne schilders, zeer goed en netjes gewerkt! Meer dan tevreden!
Duidelijk vooraf, goed georganiseerd en mensen die netjes werken. We zijn meer dan tevreden!! Voor keimwerk absoluut een specialist!
Kremers heeft met aandacht ons huis zorgvuldig gekeimd. Ze hebben meegedacht in de voorbereiding en in korte tijd met enthousiaste medewerkers het werk verzet. Bij twijfel over het weer hebben ze de planning aangepast om geen concessies te doen aan de kwaliteit en het eindresultaat.
Kremers schilderwerken heeft ons nieuwe houten huis van binnen en buiten zeer vakkundig geschilderd. Het eindresultaat is geweldig mooi!. We zijn zeer tevreden.
Mijn trap ziet er super strak en netjes uit. Enorm bedankt!
Ons jaren 60 huis ziet er weer prima uit! We zijn erg tevreden over deze metamorfose.
Kwaliteit, flexibiliteit, keurig en vakkundig personeel en harde werkers. Dus zeker aan te bevelen.
Alles volgens afspraak. Super werk geleverd. Klantvriendelijkheid is super!
Opdracht netjes uitgevoerd volgens overeenkomst en aanpassingen geheel in overleg meegenomen
Attent en klantvriendelijk, deskundig, goede kwaliteit afgeleverd
betrouwbaar en voorspelbaar, prima uitvoering
Goed bedrijf wat net werk aflevert en meedenkt in oplossingen om het resultaat optimaal te krijgen
Het schilderen van onze woning is in alle opzichten goed verlopen.
Heb mijn huis laten "keimen" bij Kremers schilderwerken. Snelle prijsopgave en snel daarna karwei afgemaakt. Prima werk geleverd, specialisten als je je stenen huis wilt laten kleuren.
zeer goed werk verricht. netjes en secuur, snel en zorgvuldig.
Net werk geleverd.
Harde werkers, duidelijke afspraken! Fijne partij om mee samen te werken !!
Werken snel en netjes, komen afspraken na en zijn erg vriendelijk. Kijken mee naar oplossingen
Keurig werk,geen rommel of overlast,goed overleg.Helaas is het hardsteen rond de voordeur lelijk geworden doordat er tape opgeplakt is ,wij vertrouwen erop dat u dat komt herstellen.
Hoi, Bedankt voor het invullen van de klanten beoordeling: We hebben het werk naar volle tevredenheid opgeleverd. Het verbaast mij nu ook dat we via deze beoordeling horen dat er een probleempje is. Het was ons inziens makkelijker geweest als u ons even gebeld had en ons even had laten weten wat er aan de hand was. Tot op heden wisten wij nergens van, dan is het natuurlijk ook moeilijk om iets op te lossen. We zullen aankomende week even langskomen om het ontstane probleem proberen op te lossen. Tot zover. Kremers Schilderwerken
Keurige nette schilders, rustig en erg behulpzaam. Een top duo.
Zeer tevreden.
Onze ervaring is zeer prettig. Goed werk en de afspraken goed nagekomen . Super tevreden .
Iras 9
5591 SE Heeze
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder