Prima werk geleverd, werken erg netjes en nauwkeurig
Enige opmerking is dat het niet altijd duidelijk was wanneer de schilder ter plaatse zou zijn, omdat hij tussendoor (vanwege slecht weer) ook elders aan de gang gegaan is. Wij waren gelukkig heel flexibel, maar kan me voorstellen dat anderen hier meer rekening mee moeten houden.
Uitstekend schildersbedrijf die zijn werkzaamheden uitmuntend uitvoert. Denk ook mee voor de klant in keuzes maken. Gewoon een geweldig bedrijf waar wij al een aantal jaren zaken meedoet. Echt een klasse bedrijf.
Er wordt netjes gewerkt. Prima!!
Normal gesproken ben ik niet zo van de 10.. maar ze hebben echt fantastisch werk geleverd. Ook het voor het stuckwerk hebben ze de juiste contacten. Wij zijn echt zo waanzinnig blij met het resultaat.
Zeer netjes en professioneel .
Nog nooit een klacht gehad. Wij zijn erg tevreden over onze huisschilders
wij zijn zo tevreden, eindelijk een bedrijf dat volledig te vertrouwen is en zijn afspraken nakomt. Vriendelijk mensen. "Niet kletsen maar poetsen" het motto dat wij jullie meegeven. Wel af en toe tijd voor een praatje maar daarna weer aan de slag. Een TOPBEDRIJF met topprodukten
Wederom een prettige ervaring met uw bedrijf bij het onderhoud van het schilderwerk, ziet er weer mooi en strak uit, wij zijn zeer tevreden.
We zijn erg blij dat Koos bij ons heeft geschilderd. Hij is niet alleen heel vriendelijk, maar geeft goede adviezen en levert heel goed vakwerk.
In zijn totaliteit uiterst tevreden
Fantastisch bedrijf. Doen wat ze zeggen en geven advies indien nodig. Afwerking is erg goed en netjes. Denken met de klant mee en onvoorziene problemen worden adequaat en in goed overleg opgepakt. Top!
Heel goed schilderwerk verricht. We zijn er blij mee.
Super tevreden over al het werk!
Zoals altijd goed advies en keurig werk
Betrouwbare vakmannen waarop je kunt bouwen!
Fijne betrouwbare mensen
Zeer goede ervaring, netjes aan alle afspraken gehouden en zeer prettig contact, tevens erg bekwaam en erg professioneel.
Zeer tevreden over schilderwerk op aanraden van collega
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder