Netjes en goed geholpen naar mijn mening heb niet veel ervaring met schilderwerkzaamheden via offerte. Maar alles is netjes gedaan volgens mijn.
Voor de eerste keer kennis gemaakt met jullie bedrijf maar wat ons betreft zeker niet de laatste keer. Jeroen luistert, werkt snel, precies, is klantvriendelijk, denkt positief / klantgericht mee. Kortom ; van de eerste kennismaking tot het vertrek na gedane werkzaamheden als fijn ervaren ! Chapeau, tot de volgende keer (binnen) .
We hebben een goede samenwerking gehad waardoor het werk goed en in kort tijd bestek is gerealiseerd, alles is netjes afgewerkt en opgeruimd.
Zeer tevreden, prima schilderwerk en ook veilig gewerkt met een steiger. Houtrot zorgvuldig gerepareerd en ook slechte balkonplanken vervangen.
Prima werk geleverd door Jeroen van der Stelt, vakkundig, denkt mee, klaar binnen de afgesproken tijd, werkt erg netjes.
Heel vakkundig, betrouwbaar, netjes, aardig.
Prima!
Naar volle tevredenheid zaken gedaan en prima werk geleverd!
Jeroen en Ton zijn zeer kritisch op hun eigen werk, goed is niet goed genoeg. Het resultaat is vakwerk. Daarnaast zijn ze uiterst correct tov de klant.
Prima schildersbedrijf, we zijn erg tevreden!
Zeer klant gericht , en professioneel. afspraak is afspraak, en het advies zeer kundig.
gewoon een super goed bedrijf een echte aanrader dus
Super tevreden zo verder blijven doen.
Prima mooi afgewerkt werk en alles werd netjes achter gelaten.
Jeroen is een prima schilder, die zorgvuldig en netjes werkt. Ondanks het tegenvallende weer snel gewerkt. Klantvriendelijk en geen vervelende verassing op de factuur. 1 opmerking: niet altijd was even duidelijk of jeroen wel of niet kwam schilderen (in verband met het weer), dit zou misschien wat duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Totaal: dik tevreden!
Goed vakkundig en snel
uitstekend, vriendelijk, vakkundig
Vakkundig en betrokken schilder. Zeker aan te raden!
Prima. Jeroen vindt het zelf ook belangrijk dat hij kwaliteit levert.
Wij hebben de samenwerking met Jeroen en Wendy als heel prettig ervaren. Ze hebben ons enorm geholpen en meegedacht in mogelijkheden.
Keurig net bedrijf.
Diderica Mijnssenstraat 30
4822 WH Breda
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder