Testen gedaan op verschillende oppervlakken om tot een juiste afwerking te komen. Plafonds zijn superstrak geschuurd en gespoten. En ook de ouderen radiatoren zien eruit als nieuw. Super!
Goed communicerende vakman die afspraken nakomt, met plezier werkt en trots is op zijn werk. En dat mag hij zijn.
Schilder met vakwerk kennis zeer mooi resultaat. Komt zijn afspraken na. Goed overleg vooraf zodat je weet waar je aan toe bent Echte aanrader mag de volgende keer weer komen bij mij
Attent , professioneel , gefocust
zeer serieus , komen afspraken na en geef zeer goed advies. Vele schilders kunnen hier een voorbeeld van nemen betreft klantvriendelijkheid en de service hierin
Van Lunteren schilders hebben onze hele woning van binnen geschilderd. Iedere cm is geschilderd: wanden, plafonds, alle kozijnen. Het is erg mooi geworden. Ze leveren erg goede kwaliteit, ook in de afwerking, alles wordt netjes gekit. Wij zijn super tevreden!
Niet de goedkoopste, maar wel zijn geld waard. Zeer professioneel. Niets op aan te merken.
Echt vakmanschap, goed advies en keurig werk.
Hoi Wouter, Nog bedankt voor je beoordeling. Ik ben erg blij dat het resultaat naar tevredenheid is. Hopelijk tot een volgende keer. Gr. Wouter
Laagdrempelig met het kunnen stellen van allerlei vragen. Zeer betrouwbaar. Lost zo goed als hij kan eventuele problemen op mochten die onverwachts opkomen. In december laten wij dit bedrijf ook de binnenboel schilderen. De precieze datum wordt nog besproken.
zie hierboven
Relatief klein bedrijf dat op basis van betrouwbaarheid en kwaliteit werkt. De persoonlijke relatie met de klant staat centraal.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder