het is mij goed bevallen en zal iedereen aanraden
Hartelijk dank voor uw reactie, graag een toelichting op het totaal oordeel factuur 7.0
Keurig werk geleverd, ons huis niet vies gemaakt en alles heel netjes opgeleverd, ook door schilder aanbevolen extra werk door derden tot volle tevredenheid (timmerman en dakkapelreininger)
Hartelijk dank voor uw beoordeling op basis van al onze werkzaamheden.
Van eerste kennismaking tot het laatste schilderwerk kan ik alleen maar tevreden zijn!
Hartelijk dank voor uw reactie op onze werkzaamheden.
Goeie ervaring. Het enige minpuntje was dat het helaas een tijd duurde voordat we ingeroosterd konden worden. Deels onze eigen schuld.
Hartelijk dank nogmaals voor uw reactie op onze werkzaamheden.
079 schilderwerken is een betrouwbare schilder die goed werk levert. Onverwachte problemen werden goed opgelost in overleg.
Hartelijk dank voor uw beoordeling kunt u het onderwerp Afspraak nakomen nader toelichten zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling maar kunt u de punten met een score van een 7 nader voor ons toelichten zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Vakkundig, meedenkend en professioneel.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, kunt u de punten Prijs-/Kwaliteitsverhouding en Professionaliteit toelichten zodat wij deze in de toekomst kunnen verbeteren.
Geweldig, vakkundig, en gezellig was deze dame. Top.
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Het geleverde schilderwerk aan ons huis door 079- Schilderwerken is opnieuw van goede en duurzame kwaliteit. Dat is voor ons bepalend!
Dank voor uw beoordeling.
Super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Dank voor deze reactie.
Schilders zijn vriendelijk en werken netjes! Goed werk geleverd. Aanrader!
Dank voor uw beoordeling maar kunt u de score afspraak nakomen toelichten zodat wij deze in de toekomst kunnen verbeteren.
Hartelijk dank voor uw reactie, kunt u de score klantvriendelijkheid toelichten zodat wij dit als verbeterpunt kunnen opnemen.
Vakkundig, duidelijke offerte met werkomschrijving, klantvriendelijk, netjes en goed werk
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling
Goede, prettige schilders die netjes werken. Prima kwaliteit tegen redelijke prijs.
Dank voor jullie reactie
Dank voor uw reactie maar graag nog een nadere uitleg omtrent de score Orde en Netheid van werken zodat wij dit zeker kunnen verbeteren.
Bij de start van de werkzaamheden bleken wat onduidelijkheden op basis van offerte. Deze zijn goed opgepakt door de schilder. Het schilderwerk ziet er top uit! Alles gaat in overleg en wordt netjes gewerkt.
Dank voor uw reactie en de feedback waar wij zeker wat mee gaan doen.
beter dan vorige schilders, professionele aanpak
Hartelijk dank voor jullie reactie maar willen jullie wat feedback geven op het punt orde en netheid van werken 7,0 zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Het duurde even voor de werkzaamheden van start gingen en de werkzaamheden duurde veel langer dan wij hadden dachten. Maar, het resultaat mag er zijn. De 'meterkastlijst' die wij ontvingen is een schot in de roos. Voor eeuwig af van het gezeur over kleurnummers.
Prettig
Dank voor uw reactie
Betrouwbaar, netjes, harde werkers. Resultaat mag er zijn.
Hartelijk dank voor uw reactie
Iets te laat verschenen. Keurig gewerkt. Zelfs vlekken van het laminaat verwijderd die er al zaten.
Hartelijk dank voor uw reactie en hoe kunnen wij volgens u onze afspraken nakomen verbeteren in de toekomst
079-Schilderwerken kan ik aanbevelen.
Edisonstraat 3 G
2723 RS Zoetermeer
Bij 079-Schilderwerken is "Passie voor het vak" meer dan alleen een slogan; het is de drijfveer achter ons succes. Achtien jaar geleden volgde Robin de Kok zijn droom en richtte hij een zelfstandig erkend schildersbedrijf op, na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bedrijven. Met een duidelijke visie voor ogen: een klantvriendelijk schildersbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Vandaag, kunnen we met trots zeggen dat Robin deze visie heeft gerealiseerd. Ons bedrijf, met een toegewijd team van erkende vakschilders en een flexibel netwerk van specialisten, is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio Zoetermeer en daarbuiten. Dankzij onze constante focus op kwaliteit en klanttevredenheid hebben zowel particuliere als zakelijke klanten ons weten te vinden. "Wat ik belangrijk vind, is dat mijn team, zowel de vaste medewerkers als de specialisten, dezelfde passie voor het vak hebben als ik. Samen leveren we hoogstaand, vakkundig en kwalitatief schilderwerk, met elke dag een glimlach,” zegt Robin. Onze organisatie is bovendien erkend door de kwaliteitsorganisaties De Betere Schilder en OnderhoudNL Garantie. Deze erkenningen benadrukken onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om de hoogste standaarden te halen, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking en een langdurige relatie met ons.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder