4 sterren: goede service, goed behandeld

Het plannen van de afspraken kan wat betreft beter. Gedurende de opdrachten stond men vaak onaangekondigd aan de deur of kwam niet opdagen op de afspraak (Ik begrijp dat de weergoden niet altijd uw even goed gezind zijn. Maar een belletje was fijn geweest). Dit heeft mij behoorlijk geïrriteerd omdat ik zelf heel erg leef vanuit mijn agenda. Bovengenoemde neemt niet af dat het schilderwerk uitstekend is gebeurd door echte vaklui. Alle servicepunten zijn afgehandeld. Kortom een bedrijf om aan te raden aan anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn tevredenheid blijkt uit bovenstaande beoordeling. Vooral zo doorgaan dan blijf ik aanbevelen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Schilderwerk prima, soms wist ik niet precies wanneer de schilders kwamen, moest soms afspraken met anderen daardoor verschuiven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

laatste vraag in principe een 10 maar kan dat eigenlijk pas over een tijd beoordelen. De schilders die bij ons werkzaam waren zijn gezellige, hard werkende en prettige mannen. Zowel mijn man als ik zijn over deze twee mannen zeer tevreden en geeft ons reden dat wanneer het huis wederom geverfd moet worden wij di door hun willen laten doen.

• Betrouwbaarheid
  • Oplossen klachten N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Is goede prijs/kwaliteit. Netjes gewerkt en Ben was een vakman. Reeds bij buren aan beveelt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

betrouwbaar, servicegericht en goed vakmanschap

Prima schilderwerk!

• Gegeven advies N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Werkzaamheden zijn goed verricht, afspraken mbt hoe laat beginnen of op zaterdag nog even wat nawerk doen waren behoorlijk afwijkend maar wel nagekomen. Kwaliteit werkzaamheden zeer goed in orde

Edisonstraat 3 G

2723 RS Zoetermeer

079-8882736 / 06-48075395

Over 079 - Schilderwerken

Bij 079-Schilderwerken is "Passie voor het vak" meer dan alleen een slogan; het is de drijfveer achter ons succes. Achtien jaar geleden volgde Robin de Kok zijn droom en richtte hij een zelfstandig erkend schildersbedrijf op, na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bedrijven. Met een duidelijke visie voor ogen: een klantvriendelijk schildersbedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Vandaag, kunnen we met trots zeggen dat Robin deze visie heeft gerealiseerd. Ons bedrijf, met een toegewijd team van erkende vakschilders en een flexibel netwerk van specialisten, is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio Zoetermeer en daarbuiten. Dankzij onze constante focus op kwaliteit en klanttevredenheid hebben zowel particuliere als zakelijke klanten ons weten te vinden. "Wat ik belangrijk vind, is dat mijn team, zowel de vaste medewerkers als de specialisten, dezelfde passie voor het vak hebben als ik. Samen leveren we hoogstaand, vakkundig en kwalitatief schilderwerk, met elke dag een glimlach,” zegt Robin. Onze organisatie is bovendien erkend door de kwaliteitsorganisaties De Betere Schilder en OnderhoudNL Garantie. Deze erkenningen benadrukken onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om de hoogste standaarden te halen, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking en een langdurige relatie met ons.

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder