Het buitenschilderwerk ziet er prima uit. De uitvoering ging probleemloos en geen overlast. Vertrouwen dat ik weer lange tijd vooruit kan.
Prettig bedrijf, komt afspraken na en werkt heel netjes
Naar volle tevredenheid is het schilderwerk aan de buitenzijde weer gereed voor de komende jaren. Het kennismakingsgesprek gaf ons een goed gevoel en dat is 100% bevestigd tijdens de uitvoering. Een voorbeeld: uit eigen beweging zijn bepaalde delen overgedaan omdat het niet naar tevredenheid was van de schilder, dat getuigt van eer van het gedane werk. In de toekomst gaan wij zeker weer bij Peek aankloppen voor ons schilderwerk.
Houden zich aan de afspraken, zijn correct, leggen uit wat er gaat gebeuren, komen met passende oplossingen bij bijv. Klemmende deuren, hebben alles netjes achter gelaten
Buitenboel weer strak in de verf. Vlot en schoon afgeleverd. Betrouwbaar en vriendelijke schilder. Ook de collega van Klussenbedrijf de Rijk was vriendelijk en keurig in zijn werk. Aanrader dus!
Prettige werksfeer, snelheid, kwaliteit. Snelle reactie op offerteaanvraag.
Zeer vakkundig, heel vriendelijk en deed zelfs wat extra schilderwerk bij ons (ons hek). Zijn eigen voorstel, heel erg aardig! Gaf zeer goede adviezen en werkte snel. Heel betrouwbaar. Levert uitstekende kwaliteit. Wij zijn super tevreden!
Schilders waren op tijd, hielpen mee om ruimte te maken zodat zij aan de slag konden. Alles werd vakkundig afgeplakt met tape of afgedekt met doeken. Werkten in een gestaag tempo door, werkten goed samen en leverden een prima resultaat. Alles werd weer op de plek gezet en opgeruimd. Prima en plezierige vaklui.
vriendelijke, bekwame schilders.
Een schilder die zijn vak verstaat. Rustig zijn gang gaat en ziet wat er aandacht nodig heeft.
Naast een mooi resultaat ook fijn dat alles volgens afspraak en planning is afgerond. Zeker met een verhuizing een prettige ervaring.
Was gewoon helemaal top!!!! Super tevreden met het resultaat.
Nieuwbouwhuis laten behangen en schilderen. Zeer netjes gedaan!
Het ziet er weer prachtig uit!
Ik ken Peek al vele jaren als een betrouwbare schilder die uitstekend werk aflevert.
De binnen- en buitenboel zien er weer gelikt uit dankzij deze 'prettige gast'.
Onze tevredenheid berust op: Nakomen afspraak en kwaliteit geleverd werk.
De afspraak is god nagekomen betreffende het schilderwerk
Het heeft lang geduurd en zelf moeten nabellen over de planning. Ineens snel gestart en uitstekend werk geleverd.
X
Vakkundig, de verf zit er weer strak op we zijn heel blij met het resultaat.
De schilders hadden ruim een week nodig om ons huis op te schilderen. Elke morgen kwamen ze netjes op tijd en er werd geen rommel achtergelaten. Ook kon er in overleg nog wat veranderd worden omtrent kleur. Wij zijn dik tevreden en kunnen weer jaren genieten van ons prachtig huis.
Vakbekwaam ,kwaliteit van verf en werk. Rustig vriendelijk en hardwerkend
Uitstekende schilder, veel mogelijkheden in schilderwerk. Heeft tips voor onderhoud en als je zelf gaat schilderen waar je op moet letten.
Merkelbachlaan 41
3404 EX IJsselstein
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder