zie boven; een efficient en doelgericht werkend schildersbedrijf.
Werkt netjes en professioneel. We kunnen weer jaren vooruit met zo'n goed geschilderd huis.
Uitstekend bedrijf, vakbekwaam personeel, niet zeuren maar doen.
Goede, snelle en rustige aanpak. Extra aandacht om het schilderwerk te verbeteren. Heeft wel veel koffie en koeken gekost (:
Stipt, vakkundig en klantvriendelijk
Ben uiteindelijk zeer tevreden, na affaire met Veldkamp
Vriendelijke vakkundige en betrouwbare schilders!
Frank Peek en zijn mensen zijn prima vakmensen. De offerte was duidelijk en alles is netjes volgens offerte uitgevoerd. Daarbij is Frank zeer attent als het gaat om het geven van advies. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en kunnen Peek Schilderwerken zeker aanbevelen.
We zijn ontzettend tevreden. Het schilderwerk ziet er super uit en er werd heel netjes gewerkt. Daarnaast was de klus ook nog eens heel snel geklaard. Wij zijn er heel erg blij mee!
Kwam snel langs en snel met de offerte. Maar...een drama om uiteindelijk te starten. Na veel aandringen nog net geen jaar uitgesteld. Uiteindelijk afgeleverd werk uitstekend.
zeer betrouwbare schilder die kwaliteitswerk achterlaat en een goede nazorg heeft vwb eventuele onvolkomenheden
Peek schilders is een prettige en professionele partner bij het schilderen en onderhoud van de woning. Peek is zeker aanbevelenswaardig voor anderen. Met name het grondige voorbereiden voordat het schilderen kon beginnen (intensief schuren zodat olie was verwijderd en de verf goed zou hechten) is zeer goed gedaan. De afwerking is na afstemming zeker ook in lijn met de verwachtingen en de wens van ons als klant.
Een vriendelijk en professioneel schildersbedrijf met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Frank Peek begreep goed wat onze wensen waren en heeft een goede offerte en dito weer geleverd. Graag weer!
De cijfers, die zijn hoog. Maar ik kan niet bedenken waarom ik lager zou geven. Dan zou ik echt moeten zoeken naar kleinigheden. Ik zal uitleggen waarom zo hoog gewaardeerd. Je huis is een kostbaar bezit waar je zorg voor hebt. En het is maar afwachten of anderen ook zo je huis behandelen. Peek is zich bewust dat huis bewoond is en werkt netjes. Zegt duidelijk wat hij gaat doen en hoe hij het gaat doen en ook wanneer. De kwaliteit van het afgeleverde werk is hoog. Bij offerte spreek je zaken af, er kan tijdens werk altijd een verrassing zijn, de boeilijst toch slechter bijvoorbeeld. Maar er was geen verrassing, en als er kleine afwijking was dan geen geneuzel. Dat werd gewoon opgelost. En niet gelijk een meerwerk gepresenteerd. Peek werkt met professioneel materiaal en heeft professionele collega's. Hij verdiept zich in de kwaliteit, vraagt ook advies aan leverancier. Het ging bij ons om een monumentaal pand, het kleurenschema is uitstekend ingevuld. De opdracht bestond uit een VVE-gedeelte en ook uit een privé-deel. De facturering was helder en duidelijk. De doorlooptijd was uitstekend, wij kregen de focus en aandacht van de schilder. Hierdoor was de klus ook snel klaar. Wij bieden ook graag aan om als referentie te dienen en om bij ons te komen kijken mocht je nog twijfelen om Peek een opdracht te geven.
Zeer klantvriendelijk, denkt mee, en geeft goed advies, ziet er keurig uit.
degelijkheid
Door zijn jaren ervaring in de schilders sector is het met Frank heel makkelijk zaken doen. Doordat hij goed kan schakelen en weet wat de klant wil krijg je het gewenste resultaat.
Wil je voor kwaliteit gaan, dan bel je (Frank) Peek schilderwerken.
Merkelbachlaan 41
3404 EX IJsselstein
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder