Hele goede ervaring. Deskundig gewerkt. Zeer vriendelijk.
Fijn zaken doen. Goede communicatie, meedenkend, coöperatief, keurig werk afgeleverd, passie voor het vak, vriendelijk in de omgang. Wij komen zeker weer bij jullie terug.
Helaas moest de afspraak 2x verzet worden, maar gelukkig is het allemaal goedgekomen en zit alles weer strak in de verf.
- Een van de goedkoopste offertes (met dakwerkzaamheden wel hoger, maar dat was extra) - Goed contact tijdens uitvoeren werkzaamheden (telefoontjes als het een dag moest worden uitgesteld vanwege het weer bijvoorbeeld) - Zeer zorgvuldig geschuurd, dat geeft veel vertrouwen in kwaliteit
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Ons huis zit weer strak in de lak.
Een jong en professioneel bedrijf die gemaakte afspraken waar maakt. De resultaten zijn erg goed. Ook de contacten waren uiterst plezierig. Kan een ieder,dit bedrijf aanbevelen. Bart
Zeer fijne ervaring. Werken netjes.
Prettige samenwerking. komen afspraken na.
Leveren goed werk en zijn prettig in omgang!
Bij aanvang lastig inplannen ivm uitlopen eerdere afspraken schilder door slechte weersomstandigheden, wat logisch te verklaren is bij deze werkzaamheden. Qua werkzaamheden en -uitvoer meer dan perfect. Heel erg blij met de manier van werken, netjes, overleg bij onduidelijkheden, accuraat. Ontzettend blij met uiteindelijk resultaat!
Prima werk, keurige prijs, aardige jongens. Wat wil je nog meer?
Erg vriendelijke en professionele schilder, communiceert duidelijk over de noodzakelijke werkzaamheden en de planning. Schilderwerk ziet er prima uit, volgende keer gaan wij zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.
Evaring met Davey en Sven. Ontzettend vriendelijke jongens en ook nog is ontzettend strak werk geleverd! Buitengewoon tevreden. Jongens nogmaals bedankt.
Bij ons de dakkapel geschilderd en kan niet anders zeggen dan dat ze top werk hebben levert. Het ziet er echt keurig uit en er is meer werk verricht dan van te voren was afgesproken. Puur en alleen omdat Dave vond dat, dit zo hoorde. Hij heeft zelfs op mijn verzoek dakpannen vervangen die eerder stuk waren gegaan. Al met al zeer professioneel werk.
Ervaren vakman , een zeer goede schilder specialist en heeft een mooie bus
Vorig jaar ons huis door hun van buiten laten schilderen, buitengewoon tevreden! uitstekend schildersbedrijf echte aanrader!
gebruik van kwalitatief goede materialen en keurig werk geleverd.
Net werk afgeleverd. Schilderwerk kan haast niet strakker, kwam altijd netjes op tijd en ruimde al het afval na de hand weer netjes op. Prijs is ook zeer scherp.
Buitengewoon tevreden over het binnen schilderwerk. Ook met klachten gaan ze goed om en worden snel en perfect opgelost.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder